Bush trips with A2A Comanche

new reply
Saqquarah
Airman Basic
Posts: 1
Joined: 10 Dec 2023, 09:46

Bush trips with A2A Comanche

Post by Saqquarah »

I am using the BuffyGC’s Mission Changer to select the aircraft I want to fly. It works ok with, for instance, the PMDG DC6.
It is not the case for the A2A Comanche as, after launching the bushtrip the plane (engine running, flightplan loaded and everything apparently ok) is well positioned on the departure runway but, whatever I do, does not roll. I am stuck on ground.
When, out of the bushtrip file, I launch the flight on the same runway (without any configuration change) the A2A Comanche rolls ok.
Any advice on what I can do/try to fly the bush trip? Thanks for your help.

User avatar
Lewis - A2A
A2A Lieutenant Colonel
Posts: 33243
Joined: 06 Nov 2004, 23:22
Location: Norfolk UK
Contact:

Re: Bush trips with A2A Comanche

Post by Lewis - A2A »

Hello,

Bush trips are not compatible. We believe this is due to the different way in which bush trips load compared to normal flights.

thanks,
Lewis
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat

Kesh2430
Airman Basic
Posts: 2
Joined: 07 Feb 2024, 11:19

Re: Bush trips with A2A Comanche

Post by Kesh2430 »

Lewis - A2A wrote: 10 Dec 2023, 18:03 Hello,

Bush trips are not compatible. We believe this is due to the different way in which bush trips load compared to normal flights.

thanks,
Lewis
Will this be fixed or looked into at all? It's a shame we can't use this aircraft for bush trips

User avatar
Lewis - A2A
A2A Lieutenant Colonel
Posts: 33243
Joined: 06 Nov 2004, 23:22
Location: Norfolk UK
Contact:

Re: Bush trips with A2A Comanche

Post by Lewis - A2A »

That would be something for MS to look into, we cant change the way MSFS works.

thanks,
Lewis
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat

Kesh2430
Airman Basic
Posts: 2
Joined: 07 Feb 2024, 11:19

Re: Bush trips with A2A Comanche

Post by Kesh2430 »

Lewis - A2A wrote: 08 Feb 2024, 06:39 That would be something for MS to look into, we cant change the way MSFS works.

thanks,
Lewis
Ah fair enough then

new reply

Return to “Comanche 250 for MSFS Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests