The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Fri Dec 14, 2018 6:22 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Acusim not conecting
PostPosted: Sat Nov 24, 2018 8:18 pm 
Offline
Airman

Joined: Fri Aug 11, 2017 6:05 pm
Posts: 10
Hello, I just bought the Civilian P-51 I installed it and every thing was normal. But when I opened it and pressed Shift 3 damage was showing as N/A and there was no sound when I click a switch. At first I thought this was an error on my side so I started it up and having flown the military version it didn't start the same way. If you could please let me know what I did wrong it would be greatly appreciated.

Best regards

Aidan.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acusim not conecting
PostPosted: Sun Nov 25, 2018 6:01 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28496
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello Aidan,

can you please let us know exactly which product you purchased, we offer a couple of P-51 Civilian simulations.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acusim not conecting
PostPosted: Mon Nov 26, 2018 6:08 pm 
Offline
Airman

Joined: Fri Aug 11, 2017 6:05 pm
Posts: 10
I purchased the fsx version with acusim.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acusim not conecting
PostPosted: Tue Nov 27, 2018 8:53 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28496
Location: Beccles, Suffolk, UK
thanks Aidan, did you run the latest updater after installation?

viewtopic.php?f=94&t=57819

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acusim not conecting
PostPosted: Tue Nov 27, 2018 4:34 pm 
Offline
Airman

Joined: Fri Aug 11, 2017 6:05 pm
Posts: 10
I'll give it a shot and I'll get back to you.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acusim not conecting
PostPosted: Tue Nov 27, 2018 5:41 pm 
Offline
Airman

Joined: Fri Aug 11, 2017 6:05 pm
Posts: 10
unfortunately that didn't work.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acusim not conecting
PostPosted: Wed Nov 28, 2018 8:16 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28496
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello Aidan,

you mention the Military version. Is that installed at present?

Did you install both the P-51 + the Accu-sim for the P-51 installers?

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acusim not conecting
PostPosted: Wed Nov 28, 2018 1:22 pm 
Offline
Airman

Joined: Fri Aug 11, 2017 6:05 pm
Posts: 10
Yes I did but it just comes up as p-51 acu-sim not p-51 civilian or military.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acusim not conecting
PostPosted: Wed Nov 28, 2018 1:23 pm 
Offline
Airman

Joined: Fri Aug 11, 2017 6:05 pm
Posts: 10
and no it is not currently installed.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acusim not conecting
PostPosted: Thu Nov 29, 2018 7:51 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28496
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

please can you go to this location and delete the updater folder;
\FSX\A2A\P51
\FSX\A2A\P51civ

and then install in this order;
1) P-51 Civ and Military
2) Install the Accu-sim package of the mustangs
3) Run the latest Updater

Please make sure FSX is NOT running when installing software for FSX.

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acusim not conecting
PostPosted: Tue Dec 04, 2018 4:14 pm 
Offline
Airman

Joined: Fri Aug 11, 2017 6:05 pm
Posts: 10
Unfortunately that didn't help either.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Acusim not conecting
PostPosted: Thu Dec 06, 2018 5:55 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28496
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

from a technical standpoint this is almost impossible so I want to check other things.

Where are you installing the Mustangs exactly?

Where is your FSX Installed?

Where is the update being installed too?

How are you loading the flight?

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group