The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Tue Feb 19, 2019 2:57 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Accu-Feel
PostPosted: Sun Jan 27, 2019 11:45 am 
Offline
Airman

Joined: Sat Oct 13, 2012 4:29 pm
Posts: 48
Location: Florida
Accu-Feel stopped working and does not appear on the Addon drop-down. How do I reload the program?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-Feel
PostPosted: Mon Jan 28, 2019 7:50 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28903
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

can you let us please no more about the issue and the system. Which platform are you using, whats the system specs, what happened between it working and not working?

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-Feel
PostPosted: Sun Feb 03, 2019 6:59 am 
Offline
Airman

Joined: Sat Oct 13, 2012 4:29 pm
Posts: 48
Location: Florida
FSX Acceleration, Windows 7 64 bit. I think the last thing I did was run the "repair" on FSX Accel. I just noticed the tire squeal stopped working and that the menu Accu-Feel had dropped off the Add-ons drop down. All other add-ons remained... GSX, FSUIPC, etc.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-Feel
PostPosted: Tue Feb 05, 2019 10:06 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28903
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

have you tried a reinstall of Accu-feel?

A repair of FSX could always knock things out so a reinstall could easily be required of Accu-feel.

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-Feel
PostPosted: Tue Feb 05, 2019 7:35 pm 
Offline
Airman

Joined: Sat Oct 13, 2012 4:29 pm
Posts: 48
Location: Florida
I could not get it to re-install from computer files.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-Feel
PostPosted: Tue Feb 05, 2019 8:09 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28903
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

Could you please let me know the exact issue you encountered when trying reinstall?

Thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-Feel
PostPosted: Wed Feb 06, 2019 7:33 am 
Offline
Airman

Joined: Sat Oct 13, 2012 4:29 pm
Posts: 48
Location: Florida
Went to: Computer > C Drive OS > Program (86) > Microsoft Games > Microsoft Flight Simulator > A2A > Feel > Sounds.Pk. When trying to open, I get a "File Type Helper" window. Clicked on install with "Open with software installed" and it does not install. It seems like something corrupted the installer.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-Feel
PostPosted: Thu Feb 07, 2019 6:51 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28903
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

I am not following. Why are you trying to open sounds.pk file? Thats one of the locked files thats part of the software.

To reinstall you need to uninstall through windows, restart your system and then use the software installer you downloaded from the store to reinstall the software.

If you need any assistance please let us know.

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-Feel
PostPosted: Fri Feb 08, 2019 4:59 pm 
Offline
Airman

Joined: Sat Oct 13, 2012 4:29 pm
Posts: 48
Location: Florida
It's working again. Had to pay a fee to reload the installer since I have had the add-on for a long time, but I have both the Accu-Feel and the AL&S back as well. Thanks for the guidance.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-Feel
PostPosted: Sat Feb 09, 2019 2:56 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28903
Location: Beccles, Suffolk, UK
Good to hear, remember if you buy direct from us you never have to pay any fee for downloads after purchase or simply make sure you download and backup your software that way you only ever have to download once anyway.

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group