The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Fri Dec 14, 2018 6:21 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Accu-sim updates...
PostPosted: Sun Nov 25, 2018 11:24 am 
Offline
Airman First Class
User avatar

Joined: Mon Oct 05, 2015 1:20 pm
Posts: 79
Location: Essex UK
Hi. Just got notification of accu-sim updates - but in the A2A folder on my Start menu there's no 'Check for updates' cloud... Where should I go?

_________________
A2A Spitfire, A2A Cherokee
Thrustmaster Warthog HOTAS
CH Pro Pedals
TrackIR


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-sim updates...
PostPosted: Sun Nov 25, 2018 11:33 am 
Offline
A2A Captain
User avatar

Joined: Fri Jun 06, 2014 1:06 pm
Posts: 7909
Location: United Kingdom
Hello Bill,

The latest round of updates are just for the Prepar3D v4 product line I'm afraid. You're using FSX if I recall correctly?

Thanks,
Nick


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group