Default Beechcraft landing light problem

Turn ON the LIGHTS for Microsoft FS9 / FSX with this all-new version of a great package
new reply
CUJO
Airman
Posts: 17
Joined: 22 Aug 2007

Default Beechcraft landing light problem

Post CUJO »

At first I thought it was just that I had gotten a new Saitek flight system, but after testing all my default airplanes and my add-ons that don't have the redux on them yet, I just have a problem with the default Beechcraft landing lights not staying on.

Is there a fix or a patch or a different light config I can use to stop the lights from going off?

User avatar
Scott - A2A
A2A General
Posts: 15785
Joined: 11 Feb 2004
Location: USA
Contact:

Post Scott - A2A »

Do they go off at a random time?
A2A Simulations Inc.

CUJO
Airman
Posts: 17
Joined: 22 Aug 2007

Post CUJO »

No they go off imediatly. I watch them turn on, then blink right off.

I thought it was a control setting but since it isnt on any other aircraft I thought it was strange and couldn't be a hardware repeat switch problem.

User avatar
CodyValkyrie
VIP Partner
Posts: 4560
Joined: 16 Feb 2007
Contact:

Post CodyValkyrie »

Is your gear up when you attempt this?
ImageImage
ImageImage

CUJO
Airman
Posts: 17
Joined: 22 Aug 2007

Post CUJO »

No its just while sitting in the tarmac. I always do a run up of all my systems and run through all the lights before taxi. No matter where I'm at the landing lights won't stay on. It's almost like hitting a momentary switch in wich they only come on while the button is being pushed but the immediatly they shut off, switches flipping and everything.

User avatar
CodyValkyrie
VIP Partner
Posts: 4560
Joined: 16 Feb 2007
Contact:

Post CodyValkyrie »

Are you running FSX in DX10?
ImageImage
ImageImage

CUJO
Airman
Posts: 17
Joined: 22 Aug 2007

Post CUJO »

Nope, still using XP and FSX without any type of DX10.

User avatar
ROB - A2A
A2A Colonel
Posts: 3584
Joined: 02 Mar 2004
Location: Bytom, Poland

Post ROB - A2A »

Try day and night time.

regards
ROB
A2A Simulations Inc.

mendyka
Airman
Posts: 13
Joined: 28 Oct 2007

Post mendyka »

I am experiencing the same thing on the Beech Baron 58 ...I have FSX Acceleration, DX10, and Windows Vista ...so it seems it does it on either operating system and Direct X version. What to do? :?

CUJO
Airman
Posts: 17
Joined: 22 Aug 2007

Post CUJO »

I don't see what the difference should be if its night or day. All my other lights at least glow.

Manta
Airman First Class
Posts: 66
Joined: 18 Nov 2006
Location: Rome Italy
Contact:

Post Manta »

I think Shockwave solved the issue here:

http://shockwaveproductions.com/forum/v ... 8509#88509

new reply

Return to “A2A Simulations 3D LIGHTS REDUX”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest