Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

This is the place where we can all meet and speak about whatever is on the mind.
User avatar
EightyFiftyFive
Senior Master Sergeant
Posts: 1662
Joined: 11 Dec 2012

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post EightyFiftyFive »

OK Thanks Lewis. I did see the pitot cover now so I guess its good 2go.
Cheers mate!
~A~
Some of my repaint work (screens only)
https://www.flickr.com/photos/[email protected]/albums

User avatar
SkipperMac
Staff Sergeant
Posts: 311
Joined: 21 Nov 2009
Location: Winchester, Hants, UK

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post SkipperMac »

Lewis - A2A wrote:Those revisions are just for internal use so no need to worry. Its all correct by the way.

thanks,
Lewis
Lewis, how many times has this question been asked and this same answer given? You guys need to amend your numbering system to something logical that us mere A2A-users can understand!

LOL from Mac :roll:
SkipperMac
i7 2600k @ 3.5GHz | Asus P8P67Pro Mobo | 8GB DDR3 RAM | nVidia 9800GTX+ 512 MB | 2 x 500GB Samsung SpinPoint F3 HDD| Xigmatek Midgard Pure Black case | Be Quiet Dark Rock Adv CPU cooler | Windows7 64bit

User avatar
Lewis - A2A
A2A Lieutenant Colonel
Posts: 31423
Joined: 06 Nov 2004
Location: Beccles, Suffolk, UK
Contact:

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post Lewis - A2A »

Funny you should say that. Ill be working on some better FAQ's to help in some of the new common questions in coming days, weeks and months. The C172 has changed the game so to speak for us, being our best selling product and also introducing a lot of new blood, different GA blood into the A2A customer/community base.

thanks,
Lewis
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat

Mephic
Airman
Posts: 17
Joined: 22 Feb 2014

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post Mephic »

I bought my Cessna yesterday - does it contain this update or should I download it?

User avatar
Lewis - A2A
A2A Lieutenant Colonel
Posts: 31423
Joined: 06 Nov 2004
Location: Beccles, Suffolk, UK
Contact:

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post Lewis - A2A »

Hello,

you will want to download and install the latest update

thanks
Lewis - A2A
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat

Mephic
Airman
Posts: 17
Joined: 22 Feb 2014

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post Mephic »

Thank you Lewis! I already did - pitot cover was the first thing I have noticed. God! This plane is ultra real and supercool :)

User avatar
vtracy
Senior Airman
Posts: 189
Joined: 13 Feb 2011
Location: nr Munich, Bavaria

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post vtracy »

I have been able to install the Spitfire(s) and have them running in 2.1 like before, in 1.4 etc.
The only thing not working is the little little ventilation screw in the top right hand corner of the cockpit. Whatever I do wirh the mouse, the thing will not turn, and subsequently open the window vent. This means it fogs up quickly and I cannot see a thing. Alternative: I have to fly w. the canopy open... uncomfortable and loud...!
Any hint as to how to solve this?
Thanks!
Volker
BTW: My fps in 1.7 in Innsbruck were 15-17; they are now around 25! Thank you people from LM!!! Now, I can say that I fly!
Image
Image

Image[/url]
Any landing that you can walk away from is a good landing!

UlrichE
Airman Basic
Posts: 1
Joined: 22 Apr 2014
Location: Aachen, Germany

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post UlrichE »

The download link in the first posting which is pointing to https://www.box.com/shared/static/kyyl0 ... 7s27js.zip seems not to work.

I just tried to download the Accu-Sim Core Update v.1.6 several times without any luck.

Kind regards,
Ulrich

EDIT: Got it solved now.
I was using Firefox 28 and Getright as a download manager. After I found a similar problem here in the forum where Getright was causing the problem I tried the download again. This time with Internet Explorer11 and without Getright and everything went fine and I have the Accu-Sim Core Update now.
Last edited by UlrichE on 23 Apr 2014, 02:43, edited 3 times in total.

DuvalM
Airman Basic
Posts: 5
Joined: 22 Apr 2014

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post DuvalM »

Hi all,

I cannot download the update. Is it me or box.com?

Thanks,

Marc

DuvalM
Airman Basic
Posts: 5
Joined: 22 Apr 2014

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post DuvalM »

Re: my last (and first) post.. I could not download the update from my direct ADSL line. I connect to a proxy, in the same country, and I got it immediately. I still not get it from my ADSL.

Oscar Hey
Airman Basic
Posts: 4
Joined: 14 Nov 2015
Location: Denmark

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post Oscar Hey »

the j3 link dont work it says i dont have permisson

Oscar Hey
Airman Basic
Posts: 4
Joined: 14 Nov 2015
Location: Denmark

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post Oscar Hey »

ffhggh

User avatar
Lewis - A2A
A2A Lieutenant Colonel
Posts: 31423
Joined: 06 Nov 2004
Location: Beccles, Suffolk, UK
Contact:

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post Lewis - A2A »

Oscar Hey wrote:the j3 link dont work it says i dont have permisson
which J3 link, this is an old outdated update thread. If you are after the latest accu-sim updater its pinned at the top of all our forums.

thanks,
Lewis
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat

kawaboy
Airman Basic
Posts: 2
Joined: 29 Aug 2017

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post kawaboy »

I realise this is an oldish thread but is the Accusim 1.6 update available somewhere else?

I too am having controlability problems with the P51.

The dload link gives this:

This shared file or folder link has been removed.
Think it’s a mistake? No worries: Just email the owner or get in touch with Box support. We’re here to help. Meantime, learn more about sharing files on Box – and other features, benefits and solutions – below.

Cheers

Joe

User avatar
Lewis - A2A
A2A Lieutenant Colonel
Posts: 31423
Joined: 06 Nov 2004
Location: Beccles, Suffolk, UK
Contact:

Re: Accu-Sim Core Update v.1.6 (includes the C172 Trainer)

Post Lewis - A2A »

Hello Joe,

the latest updater is at the top of all the forums. Please see here;
http://a2asimulations.com/forum/viewtop ... 23&t=57819

thanks,
Lewis
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat

new reply

Return to “Pilot's Lounge”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests