Page 1 of 1

Black spinner

Posted: 18 Sep 2018, 17:59
coffee
Hello!

First I just wanna say what an amazing work of art A2A have made on the Bonanza. I've had the C182 for a long time and the Bonanza is just a whole different experience, so thank you for giving us the world of accu-sim!

Anyhoo, my issue is that the "spinner" is all black for me. I run p3d v4.2 (please dont tell me to update lol! :wink:) I run a custom set of shaders (could be it?). However, I dont have the same issue with the C182, it's just on the Bonanza.

How it looks like in sim:
Image

Image

Thanks!

Re: Black spinner

Posted: 19 Sep 2018, 06:33
alan CXA651
Hi.
i fired up FSXA , in the same aircraft , and i dont have a black spinner , mine is chrome , i also have a green tint to my windows , yours seem clear.
I seem to recall some complaints about the last P3Dv4 updates , that caused chrome issues like you are seeing,cannot remember where i saw that.
regards alan. 8)

Re: Black spinner

Posted: 19 Sep 2018, 06:41
Nick - A2A
Thanks for the kind words coffee and welcome to the A2A forums.

I believe the spinner textures may be rendered as shown in your photos if you change the dynamic reflection setting in the Sim UI. However, the spinner should show the appropriate reflection map after a reload.

However, please let us know if the issue persists.

Thanks,
Nick

Re: Black spinner

Posted: 19 Sep 2018, 07:12
Flieger-Marius
The Black Spinner is a problem I've numerously seen with Tomatoshade and other PTA users.

Do you run such a tool?

Re: Black spinner

Posted: 19 Sep 2018, 07:48
Molly - A2A
I had the black spinners with certain shader modeds including ENVSHADE.

Re: Black spinner

Posted: 20 Sep 2018, 15:20
coffee
Yes, I use tomatoshade so I assume it might be it, that is causing the black spinner. I guess Ill tweak around abit to see if I can get it to work and maybe get a hold of tomato himself (his shader and reflection tool is amazing btw) and see what he says.

Also, thank you Marius for such nice liveries! 8)

Thanks all for the replies!

Re: Black spinner

Posted: 07 Dec 2018, 13:16
Marius A.
Hey Guys, dear A2A Team! Own this Beauty since yesterday! Nicolaus was kind to me :D

I have this black spinner too.

I tried to disable Tomato and set the Shaders to default, Repair client, but in that moment, i reactivate one PTA or Tomato Profile, i got this black spinner. Is there a fix for that??

Thank you for you help :)

Marius

Re: Black spinner

Posted: 13 Dec 2018, 06:16
Lewis - A2A
Marius A. wrote:Hey Guys, dear A2A Team! Own this Beauty since yesterday! Nicolaus was kind to me :D

I have this black spinner too.

I tried to disable Tomato and set the Shaders to default, Repair client, but in that moment, i reactivate one PTA or Tomato Profile, i got this black spinner. Is there a fix for that??

Thank you for you help :)

Marius
No fix for shader mods can come from our end I am afraid.

thanks,
Lewis