The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Mon Dec 11, 2017 4:02 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Nov 18, 2017 9:52 pm 
Offline
Airman

Joined: Thu May 18, 2017 6:34 am
Posts: 34
This is what my autopilot looks like when its engaged and flying level and it doesn't seem to match what I believe the instructions say should.

Image

Furthermore when I follow the autopilot engagement instructions found on page 129 of the manual, "Set elevator follow-up index to match elevator alignment index by turning elevator knob or the remote control for the elevator knob located on the pilot’s control stand", the actual result is that the autopilot doesn't match the pitch from when its engaged and I have to adjust the pitch to return to the original climb or descent or level flight resulting in this misaligned indication in the picture above. At no point does the system seem to operate with the alignment index synced with the follow-up index.

Maybe I'm doing something wrong, but it seems like it ought to be a self correcting thing. Certainly the rudder and aileron indicators sync with their indexs just fine, the normal precession of the rudder gyro notwithstanding.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group