T-6 cockpit panel not visible, only virtual

Post any technical issues here. This forum gets priority from our staff.
new reply
franz
Airman Basic
Posts: 5
Joined: 12 Jan 2017

T-6 cockpit panel not visible, only virtual

Post franz »

T-6 installed as add-on to FSX SE (Steam Edition) under Windows 10 PRO.
It runs smootly but the cockpit PANEL does not show, only the virtual. The W key gets only the basic instruments and scenery.
Flying with the virtual only is not the best.
T-6 is in C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\FSX\SimObjects\Airplanes\A2A_T6_Texan
Any help will be much appreciated.
Thanks and regards.
Francesco
My computer : Desktop - RAM 32GB - Intel core i7 - SSD 500 GB - HDD 1 TB - NVIDIA GeForce RTX 3080

User avatar
Lewis - A2A
A2A Lieutenant Colonel
Posts: 32320
Joined: 06 Nov 2004
Location: Norfolk UK
Contact:

Re: T-6 cockpit panel not visible, only virtual

Post Lewis - A2A »

Hello,

yes this is normal the old 2d style cockpits where depreciated back in 2006 with the release of the FSX flight sim.

thanks,
Lewis - A2A
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat

franz
Airman Basic
Posts: 5
Joined: 12 Jan 2017

Re: T-6 cockpit panel not visible, only virtual

Post franz »

Thanks Lewis, what can I do now? Curious enough my sim was installed in 2017 under W7 SP3 and the cockpit was there...
Thanks again,
Francesco

User avatar
Lewis - A2A
A2A Lieutenant Colonel
Posts: 32320
Joined: 06 Nov 2004
Location: Norfolk UK
Contact:

Re: T-6 cockpit panel not visible, only virtual

Post Lewis - A2A »

Not sure Fran, none of our Accu-sim line has ever shipped with the old retro style pasted on image for a cockpit. All come with full realised 3D Cockpits. Maybe you had used a mod or a different aircraft altogether?

thanks,
Lewis - A2A
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat

franz
Airman Basic
Posts: 5
Joined: 12 Jan 2017

Re: T-6 cockpit panel not visible, only virtual

Post franz »

Thank you for the explanation.
The T-6 Texan was installed in the FSXSE while in the sim was already a model T-6 of FSX offering where the 2D cockpit was in.
It is likely that I made confusion.

new reply

Return to “T-6 "Texan" Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests