PA24-250 and PA28-180 not working in P3D

Fly high, fast, and far in first class comfort
User avatar
Lewis - A2A
A2A Lieutenant Colonel
Posts: 32320
Joined: 06 Nov 2004
Location: Norfolk UK
Contact:

Re: PA24-250 and PA28-180 not working in P3D

Post Lewis - A2A »

Sorry I wasn't clear, is the Cherokee product itself the correct version to match your P3D. For example P3Dv4 requires the v4 cherokee installer, v5 requires the v5 installer etc.

thanks,
Lewis
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat

[email protected]
Airman
Posts: 13
Joined: 31 Jan 2022

Re: PA24-250 and PA28-180 not working in P3D

Post [email protected] »

Lewis - A2A wrote:
01 Nov 2022, 13:44
Sorry I wasn't clear, is the Cherokee product itself the correct version to match your P3D. For example P3Dv4 requires the v4 cherokee installer, v5 requires the v5 installer etc.

thanks,
Lewis
How do I upgrade to V5 Cherokee? I believe I have V3 Cherokee.

User avatar
Lewis - A2A
A2A Lieutenant Colonel
Posts: 32320
Joined: 06 Nov 2004
Location: Norfolk UK
Contact:

Re: PA24-250 and PA28-180 not working in P3D

Post Lewis - A2A »

Hello,

you'll need to log into your store account and download the correct version for the simulation you are using.

thanks,
Lewis - A2A
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat

[email protected]
Airman
Posts: 13
Joined: 31 Jan 2022

Re: PA24-250 and PA28-180 not working in P3D

Post [email protected] »

Lewis - A2A wrote:
16 Nov 2022, 06:25
Hello,

you'll need to log into your store account and download the correct version for the simulation you are using.

thanks,
Lewis - A2A
Lewis, The store does not show all my purchases. A few months ago I followed the instructions to migrate to the new store also. Dean

User avatar
Lewis - A2A
A2A Lieutenant Colonel
Posts: 32320
Joined: 06 Nov 2004
Location: Norfolk UK
Contact:

Re: PA24-250 and PA28-180 not working in P3D

Post Lewis - A2A »

Hello,

the store migration will only move over using the information given and only move A2A Store purchases so if you purchased via a third party you will need to go to your store of purchase. Also if the email is incorrect and not products are found using the information submitted then the request is skipped.

Can you please Private message me your email details of your current store account + old one so I can check. I do recall seeing piper email on the migration form but the information given we resulting is zero results to move over.

thanks,
Lewis - A2A
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat

new reply

Return to “Piper Comanche 250”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests