The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Wed Dec 13, 2017 5:27 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: C182T_v4 + Pred v4?
PostPosted: Thu Nov 30, 2017 11:18 am 
Offline
Airman First Class

Joined: Thu Sep 23, 2010 11:26 am
Posts: 63
Location: Lebanon, Maine
Hi guy's

I have a problem when I load my 182T....when it loads everything works fine until I go to the vc cockpit. There is no engine sound, all the other sounds work just fine. If I initially load a different aircraft, everything works fine, and if I go to the Menu/vehicle and load the 182T, then everything works fine...all sounds work! Anyone know what the problem might be?


Dick

_________________
Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: C182T_v4 + Pred v4?
PostPosted: Fri Dec 01, 2017 4:57 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 26274
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

sounds like a flight load issue, how are you loading your flight and how is your default flight set up?

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: C182T_v4 + Pred v4?
PostPosted: Fri Dec 01, 2017 9:25 am 
Offline
Airman First Class

Joined: Thu Sep 23, 2010 11:26 am
Posts: 63
Location: Lebanon, Maine
Hi Lewis

My default is Super Cub. If I load my default then go to my vehicle menu add download my 182T everything is fine. If I skip loading my default and load the 182T first my external sound is fine until I switch to vc, all my sounds work just fine except my engine sound.

Dick

_________________
Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: C182T_v4 + Pred v4?
PostPosted: Sun Dec 03, 2017 11:26 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 26274
Location: Beccles, Suffolk, UK
Yes sounds like you have a flight load issue, essentially something be it the default flight or not is not loading correctly upon first load, this is a somwhat common issue with complex simulations and why its advised to keep the default flight as basic as possible to try to keep any load issues to a minimum.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: C182T_v4 + Pred v4?
PostPosted: Sun Dec 03, 2017 12:36 pm 
Offline
Airman First Class

Joined: Thu Sep 23, 2010 11:26 am
Posts: 63
Location: Lebanon, Maine
Hi Lewis....thanks for the reply.

When you say load issue are you talking about loading the aircraft.....people, cargo or loading the aircraft into the sim?


Dick

_________________
Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: C182T_v4 + Pred v4?
PostPosted: Mon Dec 04, 2017 8:49 am 
Offline
Airman First Class

Joined: Thu Sep 23, 2010 11:26 am
Posts: 63
Location: Lebanon, Maine
Hi Lewis........problem solved!

This problem started when I purchased new headphones, Bluetooth Skullcandy Hesh 2 Wireless. I went back to my Logitech Wireless. Everything seems to be back to normal.

p.s. I can still use the Skullcandy Hesh 2........I load the 182T to my default airfield, go to the vehicle menu and re-load it again and everything seems o.k.

Dick

_________________
Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: C182T_v4 + Pred v4?
PostPosted: Wed Dec 06, 2017 4:47 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 26274
Location: Beccles, Suffolk, UK
Check your sound devices, it sounds (mind the pun) like you have the wrong default sound device selected, the default sound device will play the Accu-sim sounds.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: C182T_v4 + Pred v4?
PostPosted: Thu Dec 07, 2017 9:42 am 
Offline
Airman First Class

Joined: Thu Sep 23, 2010 11:26 am
Posts: 63
Location: Lebanon, Maine
Thanks for the reply's Lewis

I can use both headphones......Logitech Wireless works perfectly in all situations. When I use Skullcandy Hesh 2 (Bluetooth) I have to load 182T in 2 steps. I load the Hesh 2 to my whatever airfield, once loaded, I go to the menu and chose vehicle and chose the 182T again and it works normal!

Dick

_________________
Image

Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group