The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Fri Dec 14, 2018 6:24 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Dec 04, 2018 7:11 am 
Offline
Airman First Class

Joined: Mon Oct 03, 2005 5:38 pm
Posts: 89
Location: Nottingham, England
Hello

Just a quick question as the title says... Can anyone tell me if the wonderful AF planes can be used in P3D v4 as they are or do they need a special version to be created for the 64 bit environment? Will there be such a version?

If they can be installed as they are, do I need to do anything special during installation or is it just a case of copying them over directly from FSX?

Just want to get some advice before I jump in and try it in case I mess something up!

Thanks,
Stu


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 05, 2018 7:44 am 
Offline
Airman First Class

Joined: Mon Oct 03, 2005 5:38 pm
Posts: 89
Location: Nottingham, England
Well doesn't seem too many people know! I went ahead and gave it a go last night and thought I'd report here in case it's of use to anyone else. The aircraft installed fine after pointing the installers to the correct P3D directory. I've tried the aircraft and can't see any problems at all. Everything appears to be functioning as normal.

This was for the Avro 504, the Anson and the Albatros.

Cheers
Stu


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group