The A2A Simulations Community
https://a2asimulations.com/forum/

Flight1 Gns 750 Nav1 not driving Vor1 indicator (flagged)
https://a2asimulations.com/forum/viewtopic.php?f=116&t=61316
Page 1 of 1

Author:  smokeyupahead [ Fri Sep 29, 2017 7:43 am ]
Post subject:  Flight1 Gns 750 Nav1 not driving Vor1 indicator (flagged)

Hello guys. Sorry if this has been dealt with already but I can't seam to find any info by searching old posts and I was wondering if there is a fix for it. Thanks

Author:  Nick - A2A [ Fri Sep 29, 2017 10:29 am ]
Post subject:  Re: Flight1 Gns 750 Nav1 not driving Vor1 indicator (flagged

Hello David,

Have you made sure the GTN is set to control NAV/COMM1 rather than NAV/COMM2 in the Flight 1 configuration software? Though I don't use the software myself, I understand there should be such an option somewhere.

Thanks,
Nick

Author:  smokeyupahead [ Fri Sep 29, 2017 3:58 pm ]
Post subject:  Re: Flight1 Gns 750 Nav1 not driving Vor1 indicator (flagged

Yes, the 750 is set to Nav1/Com1. In all other A2A planes it works as expected. I'm not saying it's an A2A bug. It could be something wrong with my setup. Just trying to figure it out. Thanks

Author:  Nick - A2A [ Sat Sep 30, 2017 7:14 am ]
Post subject:  Re: Flight1 Gns 750 Nav1 not driving Vor1 indicator (flagged

Okay, thanks David. Could you try using the shift 3 menu to bring back the default radios, then check NAV/COMM1 is powered-up, before reverting back to the GTN? I seem to recall tricks like that have helped users in the past.

Nick

Author:  smokeyupahead [ Sun Oct 01, 2017 5:16 am ]
Post subject:  Re: Flight1 Gns 750 Nav1 not driving Vor1 indicator (flagged

Nick M wrote:
Okay, thanks David. Could you try using the shift 3 menu to bring back the default radios, then check NAV/COMM1 is powered-up, before reverting back to the GTN? I seem to recall tricks like that have helped users in the past.

Nick


Thank you Nick! That did it! Cheers

Author:  Nick - A2A [ Sun Oct 01, 2017 5:26 am ]
Post subject:  Re: Flight1 Gns 750 Nav1 not driving Vor1 indicator (flagged

That's good to hear David - thanks for the update.

Nick

Author:  cleptric [ Sun Dec 03, 2017 7:05 pm ]
Post subject:  Re: Flight1 Gns 750 Nav1 not driving Vor1 indicator (flagged

I'm having the same problen. I checked the F1 Settings and also switched of the GTN and enabled it again. The HSI is still not working for me.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/