172 keeps starting as new

Post any technical issues here. This forum gets priority from our staff.
new reply
User avatar
rhenson529
Senior Airman
Posts: 168
Joined: 23 Mar 2015
Location: KPAE

172 keeps starting as new

Post rhenson529 »

Hello,
Ever since changing to P3Dv5, my 172 starts in a new status with 0 hours. Nothing saves and I’ve reinstalled several times. All the other A2A planes are ok. I know I’m missing some file I need to remove. Any help would be appreciated.

Thank you,
Ron
A2A Planes: Cub, 172, 182, Cherokee, Comanche, Bonanza,T6, 377, Spitfire, and P51
Hardware: i7 (5.0 ghz) 32 GB 3000Ghz; RTX 2080ti; 1TB PCIe M.2; 1TB PCIe M.2

User avatar
rhenson529
Senior Airman
Posts: 168
Joined: 23 Mar 2015
Location: KPAE

Re: 172 keeps starting as new

Post rhenson529 »

Resolved. I discovered a few A2A folders under my documents. Once theses were removed and the 172 was reinstalled, that resolved the issue.
Ron
A2A Planes: Cub, 172, 182, Cherokee, Comanche, Bonanza,T6, 377, Spitfire, and P51
Hardware: i7 (5.0 ghz) 32 GB 3000Ghz; RTX 2080ti; 1TB PCIe M.2; 1TB PCIe M.2

User avatar
Ron Attwood
Senior Master Sergeant
Posts: 2048
Joined: 30 Nov 2010
Location: Chelmsford, Essex, UK

Re: 172 keeps starting as new

Post Ron Attwood »

rhenson529 wrote:
31 May 2020, 13:49
Resolved. I discovered a few A2A folders under my documents. Once theses were removed and the 172 was reinstalled, that resolved the issue.
Ron
It's strangely satisfying when you nail a niggle isn't it?
Ron
------------------------------------
Image
------------------------------------
Image

new reply

Return to “C172 Trainer Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests