Gauge backlight issue / Radio stack isssue (yes I tried the LOD to 1)

Post any technical issues here. This forum gets priority from our staff.
new reply
Jskibo
Airman Basic
Posts: 5
Joined: 01 Feb 2013

Gauge backlight issue / Radio stack isssue (yes I tried the LOD to 1)

Post Jskibo »

With gauge lights off, looks OK except radio stack. I tried the LOD fix pointed out in other thread, stack still looks bad
Image

Not sure what's bleeding through here with panel lights on, but can't fly at night like this
Image

User avatar
Nick - A2A
A2A Captain
Posts: 11141
Joined: 06 Jun 2014
Location: UK

Re: Gauge backlight issue / Radio stack isssue (yes I tried the LOD to 1)

Post Nick - A2A »

Hello Jskibo,

This certainly looks like the new bug in P3Dv5 where "COCKPIT_HIGH_LOD=" is set to 0 for some users with no apparent way of changing this in the UI.

Please can you double-check that this entry has been successfully saved in the Prepar3D.cfg as "COCKPIT_HIGH_LOD=1" in the "[Graphics]" section of the file. If you can copy and paste the entire contents of the Prepar3D.cfg file here, we can double check for any other odd entries.

Thanks,
Nick
A2A Simulations Inc.

Jskibo
Airman Basic
Posts: 5
Joined: 01 Feb 2013

Re: Gauge backlight issue / Radio stack isssue (yes I tried the LOD to 1)

Post Jskibo »

Nick, you are correct sir. It kept reverting back to the old setting for some reason.

Finally have it working well and enjoying it. Can't wait to see the others, I may just have to buy the V-tail when the installer is ready.

Thanks for a great product!

User avatar
Nick - A2A
A2A Captain
Posts: 11141
Joined: 06 Jun 2014
Location: UK

Re: Gauge backlight issue / Radio stack isssue (yes I tried the LOD to 1)

Post Nick - A2A »

Aha! Good to hear the issue is resolved and thanks for posting back with the update.

Nick
A2A Simulations Inc.

new reply

Return to “C172 Trainer Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests