The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Fri Aug 17, 2018 10:26 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jan 18, 2018 7:18 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Thu Jan 18, 2018 7:12 pm
Posts: 1
Hi,

I use your Cessna172RG Cutlass II plane a lot of FSX.
I just started ATC with Pilot Edge and Navigation. I
cannot turn the Transponder on.
Everything else seems to work. I've tried everything.
Mike Heneghan
hamfist43@gmail.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 19, 2018 8:06 am 
Offline
Chief Master Sergeant
User avatar

Joined: Mon Sep 02, 2013 7:30 pm
Posts: 3272
Location: Typically hanging around N07, 12N, KLDJ, KCDW
A2A does not produce a 172RG sim.

_________________
Flight Simmer since 1983. Private Pilot
Paramus Flying Club http://www.flyingclub.org


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group