The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Thu Nov 15, 2018 4:24 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jan 20, 2009 2:04 am 
Offline
Staff Sergeant

Joined: Tue Jan 20, 2009 1:59 am
Posts: 313
I bought the P47 (FS2004) quite long time ago and had recently patched it up to Ver 1.2.

However, I noticed (before and after the patch) that when viewed from Tower View, the aircraft's texture is mostly non existent, seeming to only appear suddenly when it's nearer to the Tower (sometimes only). Without the texture, its color is that of a dark brown in color.

The model I used is the XP72.

Anyone know a fix to this?

Thanks.

Avio


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 20, 2009 10:43 am 
Offline
VIP Partner
User avatar

Joined: Fri Feb 16, 2007 3:27 am
Posts: 4551
What you are seeing as far as I know is a level of detail (LOD) model switch. The textures are there, just not the reflective ones. This happens in FSX as well with not just this, but many different models from many different companies. This is normal. Not sure if it can be changed, but the model itself, I very seriously doubt it.

_________________
ImageImage
ImageImage


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 20, 2009 7:26 pm 
Offline
Staff Sergeant

Joined: Tue Jan 20, 2009 1:59 am
Posts: 313
CodyValkyrie wrote:
What you are seeing as far as I know is a level of detail (LOD) model switch. The textures are there, just not the reflective ones. This happens in FSX as well with not just this, but many different models from many different companies. This is normal. Not sure if it can be changed, but the model itself, I very seriously doubt it.


Thanks for the pointer. I must stress though that it's not only the reflective texture that didn't show, as the whole plane shows up in a dark green, not even silver. And this happens when it's rather near to the tower, only loading up occasionally when it gets real near to the tower.

I have not observed this in any other payware add-on that I own.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 21, 2009 12:57 am 
Offline
VIP Partner
User avatar

Joined: Fri Feb 16, 2007 3:27 am
Posts: 4551
Do you have the latest updates as well as have you tried reinstalling?

Also, do you have any addons or major tweaks?

_________________
ImageImage
ImageImage


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 21, 2009 3:36 am 
Offline
Staff Sergeant

Joined: Tue Jan 20, 2009 1:59 am
Posts: 313
CodyValkyrie wrote:
Do you have the latest updates as well as have you tried reinstalling?

Also, do you have any addons or major tweaks?


Yes I used the latest updates and no major tweaks. May try out reinstall.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group