The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Mon Oct 16, 2017 4:54 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Big trouble P-51
PostPosted: Mon Apr 17, 2017 3:03 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Wed Jan 04, 2017 4:08 pm
Posts: 5
Up till a few days ago I had all A2A aircraft except the P-51 and 47. On 4/11/17 I got the P-51 mil. After installation it worked just fine. But that was the only one I was flying. Then on Friday I loaded the T-6. No sound, pushed shift + 3 for the quick controls, volume slider was full right. But when I hovered the mouse over it, it said volume 0% FSX sound and PC sound on 100%. In hanger it also showed zero hours. 172, no sound, zero hours and showed damage. Comanche, P-40 and Cherokee all the same way. All other non-a2a aircraft worked just fine. Uninstalled P-51 and it still showed in FSX hanger. Would even load and fly. Couldn't get rid of it. Did a system restore back to just before P-51 install. Also deleted any files for the P-51. P-51 was gone but all a2a aircraft still not working. I am now at a complete system restore. I tried to reinstall FSX but I get " A program has stopped FSX from installing" I believe that is a firewall problem due to the system restore. Still working on it but would appreciate any help with the aircraft issue.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Big trouble P-51
PostPosted: Tue Apr 18, 2017 2:17 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 25787
Location: Lowestoft Suffolk UK
Hello,

it sounds like you didn't run the latest Accu-sim updater after the Mustang install?

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Big trouble P-51
PostPosted: Tue Apr 18, 2017 3:16 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Wed Jan 04, 2017 4:08 pm
Posts: 5
Install of P-51 was: Plane, accu-sim, update program that checks all aircraft. I remember it saying P-51 found but I really didn't pay attention after that. Still working on my fsx reinstall issue. once that's done I'll try just the T-6 and P-51 and see how it goes.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Big trouble P-51
PostPosted: Tue Apr 18, 2017 4:57 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Wed Jan 04, 2017 4:08 pm
Posts: 5
Unfortunately I am stonewalled at reinstallation of fsx. Found out it's some key code license problem. I'm done with fsx. only about $1000 in a2a add-ons alone down the drain. I'll give p3d a try. At least if their program doesn't work I can get my money back. Or so they say


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Big trouble P-51
PostPosted: Wed Apr 19, 2017 4:13 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 25787
Location: Lowestoft Suffolk UK
Hello,

if you are running the older disc version you can upgrade to steam edition for very little these days, esp during the steam sales FSX can go as low as $5 and no license issues with FSX:Steam edition as its all through the steam platform.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Big trouble P-51
PostPosted: Wed Apr 19, 2017 3:52 pm 
Offline
Staff Sergeant
User avatar

Joined: Sun Nov 13, 2016 12:19 pm
Posts: 455
Location: UK
Bushhippy wrote:
Unfortunately I am stonewalled at reinstallation of fsx. Found out it's some key code license problem. I'm done with fsx. only about $1000 in a2a add-ons alone down the drain. I'll give p3d a try. At least if their program doesn't work I can get my money back. Or so they say


Later A2A addons purchased for FSX do not wok for P3D, unless your purchases were of the combined installers.

Probably best to put your pique aside and fix what you got.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group