The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Sun Oct 21, 2018 9:37 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jul 12, 2018 9:20 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Sat Aug 12, 2017 5:18 pm
Posts: 9
Location: New York
wow! Just watched the video here on Accu-Feel v.2 Air, Land & Sea (FSX), I am beyond impressed and cant wait to purchase it, I previously heard about it but wrongfully thought alls it did was add a little real feel movements to the aircraft, obviously I was way off, it does 10 fold what I assumed!

I have a question though, does it matter where I purchase it from? FSX Steam site or here? And who has the newest version if there is one? Thanks much.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 12, 2018 9:43 am 
Offline
Master Sergeant

Joined: Tue Nov 05, 2013 10:48 am
Posts: 1455
Location: Oksbøl, Denmark
I bought my copy of this clever product at the A2A store and I’ve used with both FSX Boxed and FSX Steam.

_________________
Kind Regards
Tomas

Accu-Sim aircraft in my hangar:
C172, C182, P51 Civ, P51 Mil, B17, Spitfire, P47, B377 COTS,
J3 Cub, T6, Connie, P-40, V35B


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 12, 2018 9:48 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Sat Aug 12, 2017 5:18 pm
Posts: 9
Location: New York
Tomas Linnet wrote:
I bought my copy of this clever product at the A2A store and I’ve used with both FSX Boxed and FSX Steam.

thanks much, I'll get here also, i'll buy it tonight. Where does the main settings page appear for it?, does it work itself into the settings page on FSX itself or do you need to open a separate page in windows? Thanks again


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 12, 2018 9:59 am 
Offline
Master Sergeant

Joined: Tue Nov 05, 2013 10:48 am
Posts: 1455
Location: Oksbøl, Denmark
After install, just run FSX and you’ll find the Accu-Sim settings page in the Utility drop down menu in FSX.
Always best(in my humble opinion) to buy directly from A2A, and now you’ll get a discount on future purchases

_________________
Kind Regards
Tomas

Accu-Sim aircraft in my hangar:
C172, C182, P51 Civ, P51 Mil, B17, Spitfire, P47, B377 COTS,
J3 Cub, T6, Connie, P-40, V35B


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 12, 2018 10:05 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Sat Aug 12, 2017 5:18 pm
Posts: 9
Location: New York
Tomas Linnet wrote:
After install, just run FSX and you’ll find the Accu-Sim settings page in the Utility drop down menu in FSX.
Always best(in my humble opinion) to buy directly from A2A, and now you’ll get a discount on future purchases

Makes sense. Awesome, thanks much.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 14, 2018 6:31 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28207
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

once purchased and installed, you can run the latest update from here;
viewtopic.php?f=87&t=34173

thanks
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 17, 2018 10:50 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Sat Aug 12, 2017 5:18 pm
Posts: 9
Location: New York
Lewis - A2A wrote:
Hello,

once purchased and installed, you can run the latest update from here;
viewtopic.php?f=87&t=34173

thanks
Lewis



Lewis, I appreciate the info much, I'll def try that. Thanks & good flying.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group