The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Thu Jun 29, 2017 4:05 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
PostPosted: Mon Jan 20, 2014 9:12 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 24741
Location: Lowestoft Suffolk UK
Hello Michael,

This is the Microsoft component of the installation and its installing the latest Direct X9 files. If you already have these you can skip this part of the installation.

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 20, 2014 3:29 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Mon Jan 20, 2014 5:44 am
Posts: 5
I do understand that I need the appropiate DX9 files as well. I just have DX10 and 11 installed (So my FSX does not work in DX9 either)
If so, which dx9 version should I take, Lewis?
And I cannot skip these step - the installer does not get finished.

Thanks for your quick help. Very kind.
Best greetings
Michael
(order 86145)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 20, 2014 3:38 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 24741
Location: Lowestoft Suffolk UK
Here is the dx9 installer;
http://www.microsoft.com/en-gb/download ... aspx?id=35

Remember direct x9 is the main direct x for FSX. 10 and 11 do not replace 9. 9 is required for 9 applications as 10 is for 10 and 11 is for 11.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 21, 2014 1:57 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Mon Jan 20, 2014 5:44 am
Posts: 5
Hyi Lewis !

I already installed this, as posted. I thought you need any specific one.
I installed the directX twice, now it´s working.
Thanks for your help.
It ´s a pitty that it doesn´t work with DX10, I won´t go back to DX9.

Thanks and best regards
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 21, 2014 6:22 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 24741
Location: Lowestoft Suffolk UK
Hello Michael,

it works fine with dx10 and dx11. However it is as with FSX a dx9 app so requires dx9. You misunderstand how dx works, 10 and 11 do not overwrite the need for the previous ones.

thanks
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 21, 2014 4:43 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Mon Jan 20, 2014 5:44 am
Posts: 5
Hello Lewis!

I installed directX without problems.
When installing accufeelv2, I got the same message:
F:A2A/Feel/DXWEBS~1.EXE could not be found
I can only click OK, then an error appears, he cannot execute this (logical).
When I now click OK (the only choice), the installer closes all windows.
No chance to skip/resume/quit or anything else.
I also NEVER got the message, that the setup is completed.
Windows shows the program as installed, but without size and version, just with date.
Trying the update 2.091, he says that I need accufeelv2 to be installed first.

For Info: What the wizard does:
One ASA folder created acc. my inputed path F:/ASA/FEEL/...(outside FSX).
One folder created in the FSX folder (ASA/FEEL/...)

Any idea?
Thanks for your patience and sorry
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 22, 2014 3:33 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 24741
Location: Lowestoft Suffolk UK
Hello Michael,

Is the program installed for you in FSX?

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 22, 2014 11:42 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Mon Jan 20, 2014 5:44 am
Posts: 5
Hyi Lewis !

No, it hasn´t installed. It is not shown under "Addons" in FSX of course.
I tried a new download - same result.
For the moment I do give up.
Would it help to implement this exe-file in the path he is looking for?
Thanks for your efforts.
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 23, 2014 6:26 pm 
Offline
Airman First Class
User avatar

Joined: Mon Jan 06, 2014 12:00 pm
Posts: 59
Location: Netherlands
Scott - A2A wrote:
Updated to v.2.091
09/09/2013
Scott.


Hi Scott, Hello Lewis,

Is this still a beta, or a release version?
Is Accu-Feel still in development?

I run P3Dv2, and Accu-Feel gives no problems as far as I can see. Will there be changes for P3Dv2?

_________________
PA-24 Comanche - PA-28 Cherokee - C182 Skylane - C172 Trainer - Spitfire - Accu-Feel
P3D2 | i7-2600k@4.2Ghz | GTX970-4Gb | Win7-64


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 23, 2014 10:07 pm 
Offline
A2A General
User avatar

Joined: Wed Feb 11, 2004 12:55 pm
Posts: 14609
Location: USA
Eric,

This is well tested and good for release. We're not actively working on any new features, but we move around quite a bit here. We are also actively working with p3d for commercial applications, and Accu-Feel has a place there, so yes, we're aware of how it works with p3d. We're moving slowly for support down the road, but it's still a bit too early to know exactly how that will happen and also, how any future p3d updates would be addressed.

Scott.

_________________
A2A Simulations Inc.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 24, 2014 5:09 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 24741
Location: Lowestoft Suffolk UK
Migelito wrote:
Hyi Lewis !

No, it hasn´t installed. It is not shown under "Addons" in FSX of course.
I tried a new download - same result.
For the moment I do give up.
Would it help to implement this exe-file in the path he is looking for?
Thanks for your efforts.
Michael


Hello Michael,

Can I please ask to start a new thread for your issue so we can troubleshoot it better in the thread and not in this update post. I'm sure we can get you up and running.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 14, 2016 1:48 pm 
Offline
Airman

Joined: Sun Nov 29, 2015 12:00 pm
Posts: 13
When can we expect to see these updates on the steam edition?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 15, 2016 12:35 am 
Offline
Technical Sergeant
User avatar

Joined: Tue Jul 03, 2012 12:46 am
Posts: 648
Location: California
mylee2 wrote:
Hi Scott

I'm using google and win 7 d/l manager.....


Dick


The Win7 / Google Chrome worked ok for me...

_________________
Image
I think I'll go to sleep now...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 15, 2016 5:18 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 24741
Location: Lowestoft Suffolk UK
Denco wrote:
When can we expect to see these updates on the steam edition?


Hello,

the update is with the chaps over at Dovetail now for steam integration.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 15, 2016 11:41 am 
Offline
Airman

Joined: Sun Nov 29, 2015 12:00 pm
Posts: 13
Lewis - A2A wrote:
Denco wrote:
When can we expect to see these updates on the steam edition?


Hello,

the update is with the chaps over at Dovetail now for steam integration.

thanks,
Lewis


That's so great to hear. The main reason I'm excited is because of the next fix.

"- Fixed bug that was causing overly strong turbulence on some aircraft. Was feeding into main system and creating a loop."


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group