The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Tue May 22, 2018 6:57 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Boeing 377
PostPosted: Wed Nov 28, 2012 1:25 pm 
Offline
Airman

Joined: Thu Nov 01, 2012 11:48 am
Posts: 22
I have experienced the loss of ADF and VOR signal in both.The freq. changing is all normal but not able to receive signal. Any ideas how to fix? sig: Capt. Driscoll (Big Iron Cargo driver)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Boeing 377
PostPosted: Thu Nov 29, 2012 7:54 am 
Offline
A2A General
User avatar

Joined: Wed Feb 11, 2004 12:55 pm
Posts: 14829
Location: USA
Are you just having this problem with the 377? If so, can you describe exactly what is / isn't happening?

Scott.

_________________
A2A Simulations Inc.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Boeing 377
PostPosted: Sun Dec 02, 2012 2:10 pm 
Offline
Airman

Joined: Thu Nov 01, 2012 11:48 am
Posts: 22
Sorry I didn't answer sooner. I have changed aircraft and the ADF on the Boeing wouldn' work then after I changed to another a/c it worked then returning to the Boeing 377 it was working. My mouse pointer doesnt text what I am point at any longer. Any ideas? Thanks capt. Driscolls spokesman.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Boeing 377
PostPosted: Sun Dec 02, 2012 4:49 pm 
Offline
A2A Colonel
User avatar

Joined: Tue Mar 02, 2004 2:56 am
Posts: 3417
Location: Bytom, Poland
How about a normal, newly created flight, without changing the aircrafts?

regards
ROB

_________________
A2A Simulations Inc.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Boeing 377
PostPosted: Sun Dec 02, 2012 5:15 pm 
Offline
Airman

Joined: Thu Nov 01, 2012 11:48 am
Posts: 22
If I start a new flight it will not work at all, no ADF and no VOR indications or text in the mouse arrow. this is only in the B 377.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Boeing 377
PostPosted: Mon Dec 03, 2012 1:49 pm 
Offline
A2A Colonel
User avatar

Joined: Tue Mar 02, 2004 2:56 am
Posts: 3417
Location: Bytom, Poland
How about the COM radios? Are you able to talk to and hear the ATC while your ADF and NAV is out of order?

regards
ROB

_________________
A2A Simulations Inc.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Boeing 377
PostPosted: Mon Dec 03, 2012 2:32 pm 
Offline
Airman

Joined: Thu Nov 01, 2012 11:48 am
Posts: 22
Thanks for the response Rob. I seem to only have the radio problems on the 377. I have capt sim 707 and the radioes work fine. On the 377 I can select freqs. on both ADF anb vor along with com freqs. I donot have the text on the mouse when it is pointed to a certaan device such as lights or radio ect. the arrow pointer works ok however.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Boeing 377
PostPosted: Mon Dec 03, 2012 3:12 pm 
Offline
A2A Colonel
User avatar

Joined: Tue Mar 02, 2004 2:56 am
Posts: 3417
Location: Bytom, Poland
Do you mean you have no tooltips? Anywhere in the cockpit?

regards
ROB

_________________
A2A Simulations Inc.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Boeing 377
PostPosted: Mon Dec 03, 2012 7:19 pm 
Offline
Airman

Joined: Thu Nov 01, 2012 11:48 am
Posts: 22
Thats correct I experienced this once before but it corrected it's self. That was about 3 mos. ago. I have no tooltips in the other a/c either. I have ident signal on the VHF nav a the Glide slope and the course deviatior work but no RMI indication.The ADF isn't working also.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Boeing 377
PostPosted: Mon Dec 03, 2012 9:29 pm 
Offline
Airman

Joined: Thu Nov 01, 2012 11:48 am
Posts: 22
It seems as everything is back on line I sure don't understand but thanks for taking the interest.Lets see what happens. I am doing XC in the San Diego area and ILS aproches to Lindburg field then going back to the south pacific in the Marshall Islands and see if it still works.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Boeing 377
PostPosted: Tue Dec 04, 2012 3:15 am 
Offline
A2A Colonel
User avatar

Joined: Tue Mar 02, 2004 2:56 am
Posts: 3417
Location: Bytom, Poland
Glad to hear you are good. Be aware that when you move the eyepoint inside an object, for example the head rest, the tooltips will not show up over the mouse (you won't be able to click switches neither). Maybe that was the reason.

regards
ROB

_________________
A2A Simulations Inc.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Boeing 377
PostPosted: Sat Aug 22, 2015 12:54 pm 
Offline
Airman

Joined: Thu Nov 01, 2012 11:48 am
Posts: 22
Thanks Rob for the help. I am not much of a computer guy but I sure like that Boeing 377. I'll keep watching the info on the A2A site and see what happens next. Do you think the operation will ever make a B 29 out of the 377 as they have most of the aircraft already? Thanks again I am off to the Marshall Islands into never never land. Big Iron!


Last bumped by Big Iron Cargo co. on Sat Aug 22, 2015 12:54 pm.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group