The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Mon Dec 11, 2017 12:07 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: He 219 Uhu
PostPosted: Mon Dec 13, 2010 3:41 am 
Offline
Airman

Joined: Sat Dec 11, 2010 5:35 am
Posts: 10
Hi everyone,
I am new to the forum and this is the first time I have ever experienced a form on the internet so please be patient if I miss any protocols. I have had a passion for this aircraft since the 1960's. I just had to have the He 219. Problem is when I select it in FS X the aircraft image comprises the propellers and cockpit only. All other surfaces are invisible. Hardware or software problem I am not sure and I have to admit I am not very pc savvy.
I have same problem using Vista and XP and 7 home doesn't support it. With Christmas approaching rapidly I need to get it sorted so I can use an enormous chunk of my holiday in the cockpit and not weeping.
Any advice is greatly appreciated.
Thank you,


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: He 219 Uhu
PostPosted: Mon Dec 13, 2010 3:08 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 26271
Location: Beccles, Suffolk, UK
Sounds like your FSX is not updated, here is the link to Service Pack 2;

http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... 41a3e27ff0

that should get you flying in no time 8)

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: He 219 Uhu
PostPosted: Wed Dec 15, 2010 12:33 am 
Offline
Airman

Joined: Sat Dec 11, 2010 5:35 am
Posts: 10
Thank you for the link. Sp 2 insists on SP 1 first (logical) and I have attempted to download SP 1 from several sites but get stuck when running with error message fsx_Sp1_ENV_.exe not a valid win32 application. Are you able to provide a link to SP 1 which you know works or tell me if I need any specalised softward (like winzip) to run the down load?
Thank you again, I am very appreciative of your help. :?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: He 219 Uhu
PostPosted: Wed Dec 15, 2010 5:12 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 26271
Location: Beccles, Suffolk, UK
Direct MS Link;

http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... aae2f0409e

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: He 219 Uhu
PostPosted: Tue Dec 21, 2010 1:13 am 
Offline
Airman

Joined: Sat Dec 11, 2010 5:35 am
Posts: 10
:D Dear lewis, Please accept my thanks for your assistance. SP1 did the trick and I haven't got to SP2 yet due to the enormous amount of fun I am having. Spent an hour at cockpit familiarisation before 1st flight from Achmer to Augsburg.
Over Christmas I plan to fly around australia with SP2.
Once again thank you, this is heaven. :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: He 219 Uhu
PostPosted: Tue Dec 21, 2010 11:03 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 26271
Location: Beccles, Suffolk, UK
Glad you are up and flying, SP2 is a requirement for most addons for FSX these days, it has hundreds of FSX fixes in it including core optimisation so is 100% worth getting.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: He 219 Uhu
PostPosted: Sat Jan 08, 2011 6:40 pm 
Offline
Airman

Joined: Sat Dec 11, 2010 5:35 am
Posts: 10
Hi Lewis,
I have installed Sp2 and all is well.
I have flown A0-R2 G9FB around Australia over the holiday. The journey comprised 17 legs with at least two landings in each state or territory except the Aust Capital territory (too many politicians there). I had a ball learning about this aircraft and I found the landing properties of the aircraft to be good.

I mostly flew VFR and was surprised at the good correlation between the FSX scenery and Google Earth.

Following the engine starting procedure I was not able to confirm the fuel pressure increase (item 7) prior to engine starting, Is this a glitch or am I missing something sequential?

I have the deluxe version of FSX and cannot locate any wing fold command for the ladder, can you confirm this is the correct command as stated in the manual.

I have enjoyed many hours with this simulation, the team at the aircraft factory have done a great job. Thank you.
Neil


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group