The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Tue Nov 20, 2018 7:34 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Heidi
PostPosted: Tue Feb 12, 2013 10:15 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Feb 12, 2013 9:28 pm
Posts: 7
I am sure this is an old question: I am new: I cannot get Heidi to work. I have installed accusim and I go to payload fuel ect and the passenger figure does not show.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heidi
PostPosted: Wed Feb 13, 2013 3:41 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28322
Location: Beccles, Suffolk, UK
When you are on the load manager screen simply click the figure to load Heidi. If this doesn't work please check your FSX settings are set as per the manual in this case that advanced animations is ON in FSX.

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heidi
PostPosted: Sat Feb 16, 2013 11:26 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Feb 12, 2013 9:28 pm
Posts: 7
Thanks for reply; I have done as you suggested have gone to settings and did not find a button that says ((advanced)) I have installed accelerator , before I could see the pilot and Heidi floating around . I don't see a plane after installing Accelerator just something faint on screen. I have been a pilot sense sixteen. Flue in Nam, I am in a different ball game here.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heidi
PostPosted: Sat Feb 16, 2013 12:47 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28322
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

under the graphic settings in fsx is a tick box for advanced animations. If your not seeing the entire aircraft in the preview box then there might be an issue with your FSX installation or your setup. I would suggest getting FSX up and running 100% before adding 3rd party aircraft.

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heidi
PostPosted: Sat Feb 16, 2013 4:44 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Feb 12, 2013 9:28 pm
Posts: 7
I reinstalled MFS and I do not see settings with Tick below saying "advanced animations" I see Free Flight,Missions, Multiplayer, pilot records, learning center, and settings.. What should be installed along with Excellarator are there patches that go before the cub install?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heidi
PostPosted: Sun Feb 17, 2013 5:02 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28322
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

under settings its in the display area.

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heidi
PostPosted: Sun Feb 17, 2013 5:03 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28322
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

under settings its in the display area.

This is described in the manual along with screen shots if you need any further visual reference. The manual is located under your start menu >> all programs >> A2A Simulations

thanks,
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heidi
PostPosted: Sun Nov 17, 2013 9:04 am 
Offline
Airman First Class

Joined: Wed Dec 17, 2008 7:43 am
Posts: 57
Heidi does not speak!
She did not respond to anything found effects
What could be the problem?

Any idea?

Zsolt


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Heidi
PostPosted: Sun Nov 17, 2013 4:41 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28322
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello Zsolt,

you will want to start a new thread so we can help troubleshoot your issue

thanks
Lewis - A2A

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group