The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Fri Nov 24, 2017 7:00 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 73 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
PostPosted: Sun Jan 25, 2009 5:55 pm 
Offline
Airman

Joined: Sun Feb 24, 2008 8:45 pm
Posts: 11
I am reinstalling 3D lights. After the base install do I need the 1.1 update or can I go straight to 1.2 ?

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 03, 2009 10:14 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Feb 03, 2009 4:18 pm
Posts: 4
I've just bought this nice product, do I need to add these updates?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 04, 2009 11:06 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Feb 03, 2009 4:18 pm
Posts: 4
Mmmm, no reply to some similar threads on this issue. Not a good start....


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 04, 2009 1:25 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Fri Jan 16, 2009 7:40 am
Posts: 4
conao wrote:
I bought the first version long ago, but reinstalled my FSX recently and now I'm installing all the add-ons. May I just install the latest update (v1.2) or do I have to install the original version and update v1.1 first? I read something about the updates not making a backup of the original CFGs... what about that?


I'm also still in doubt... :?:

Regards,

Marconi


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 4:51 am 
Offline
A2A General
User avatar

Joined: Wed Feb 11, 2004 12:55 pm
Posts: 14742
Location: USA
Sorry guys, yes, apply the 1.2 update. I just made a note to keep this clear at the top of this thread.

Scott.

_________________
A2A Simulations Inc.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 6:15 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Fri Jan 16, 2009 7:40 am
Posts: 4
Thanks Scott!

And this means that we don't need to apply patch v1.1, right? Patch v1.2 includes it all?

Regards,

Marconi


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 9:01 am 
Offline
A2A General
User avatar

Joined: Wed Feb 11, 2004 12:55 pm
Posts: 14742
Location: USA
This updates all versions 1.0 and 1.1 to version 1.2. I just added this to the post as well.

Scott.

_________________
A2A Simulations Inc.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 9:34 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Fri Jan 16, 2009 7:40 am
Posts: 4
As clear as 3D Lights now Scott. Thanks!

Regards,

Marconi


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 11:50 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Feb 03, 2009 4:18 pm
Posts: 4
Brill thanks Scott.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 18, 2009 11:51 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Wed Feb 18, 2009 11:29 pm
Posts: 2
Scott,
I apolgize for buying the product and immediatley requesting support. When I first tried to run the orginal program I received the following message, "the file C:||texture \halo.bmp could not be opened" and the installer stopped. Then when I ran the program the second time it went through without a problem.

I then tried to run the update v.1.2 and received the same message and the installer then stopped. My main issue is that I have square lights on my planes and my runway lights. I am pretty much a beginner at this. Could you please help me?

Thank you,
Jim Whitener


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 05, 2009 2:48 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Sun Apr 05, 2009 2:43 pm
Posts: 3
Thank you for this update. I wasn't very pleased with the overly bright lighting of the original download, but this update made everything look quite realistic.

I still think the cone-like beam from the landing lights is too extreme -- especially on clear nights when the beam wouldn't even be visible.

Is there a way to eliminate the cone-like beam in the clear night skies?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 05, 2009 5:42 pm 
Offline
A2A General
User avatar

Joined: Wed Feb 11, 2004 12:55 pm
Posts: 14742
Location: USA
Tbolt,

If you reduce the cone,then you reduce the flare. It's all a balance - take here, give here, etc.

Scott.

_________________
A2A Simulations Inc.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 05, 2009 10:37 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Sun Apr 05, 2009 2:43 pm
Posts: 3
Scott - A2A wrote:
Tbolt,

If you reduce the cone,then you reduce the flare. It's all a balance - take here, give here, etc.

Scott.


I see.

Okay, one last question...when I installed the update, I answered "yes" to the question: do you want to see the lights in daylight hours? I wasn't sure if this referred to seeing the lights from inside the cockpit [not desirable] or from outside the aircraft [desirable].

Is there a way to change the setting so that the light cone is not visible during daylight hours without re-running the install? There must be some file that I can edit with wordpad, right? :)

Thank you!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 06, 2009 8:02 am 
Offline
A2A General
User avatar

Joined: Wed Feb 11, 2004 12:55 pm
Posts: 14742
Location: USA
This is XML editing. Just re-run the 1.2 update and select daytime lights off.

Scott.

_________________
A2A Simulations Inc.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 06, 2009 12:20 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Sun Apr 05, 2009 2:43 pm
Posts: 3
Okay. Thanks for the support, Scott. 8)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 73 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group