The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Sun Oct 21, 2018 6:33 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
PostPosted: Fri Jan 03, 2014 5:35 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28207
Location: Beccles, Suffolk, UK
As noted in the two responses above, Norton will see the file as a false negative. Turn Norton off or let the file through to download.

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 03, 2014 7:27 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Sun Oct 20, 2013 6:54 pm
Posts: 4
Thanks I will give this a try.
J.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 21, 2014 3:25 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Mon Apr 21, 2014 3:14 pm
Posts: 3
If I purchase and install this, does it automatically get installed on the A2A 172? Or do I have to play with config of the A2A plane?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Sep 01, 2014 3:58 pm 
Offline
Airman

Joined: Sun Aug 31, 2014 1:37 pm
Posts: 22
I am unable to see the version number anywhere. How do I locate this?
In the shockwavelights folder there is an swlights_install.txt but that only lists the aircraft which have been updated.

Thanks

/Stephen


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Sep 02, 2014 6:32 pm 
Offline
A2A General
User avatar

Joined: Wed Feb 11, 2004 12:55 pm
Posts: 15305
Location: USA
Just run the latest update at the top of this forum. It does all the checks and balances, and if something is amiss, it will notify you.

Scott.

_________________
A2A Simulations Inc.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Sep 03, 2014 12:23 am 
Offline
Airman

Joined: Sun Aug 31, 2014 1:37 pm
Posts: 22
Scott - A2A wrote:
Just run the latest update at the top of this forum. It does all the checks and balances, and if something is amiss, it will notify you.

Scott.

ok - thanks.
Would be great to have an indication of which version one has installed though. Just a readme file with version release notes :-)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 04, 2014 2:03 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Mar 03, 2009 11:39 am
Posts: 4
this first time i want to instal this update.but by antivirus read the file as "not safe and removed" can u help me to upgrade my redux.
Burney


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 04, 2014 3:56 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28207
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

The file is clean so no issues at our end. Sounds like a false positive.

Thanks,
Lewis


Sent from my iPhone using Tapatalk

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 02, 2015 8:38 pm 
Offline
Airman

Joined: Mon Dec 15, 2014 10:37 am
Posts: 14
I purchased 3D Lights Redux on 3/1/15 and I was wondering If this one is the latest version and if no updates are needed. The post about update v.1.2 is from 2008.
How do I know which version I've installed?
Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 03, 2015 6:13 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28207
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

you will want to grab the update and run it to get you all updated.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 03, 2015 10:44 am 
Offline
Airman

Joined: Mon Dec 15, 2014 10:37 am
Posts: 14
I will run the update then. How do I know which version I've installed?

Best Regards


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 03, 2015 5:25 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28207
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

if you have not installed any updates you will have the stock version. Any update will happily run over the top of itself anyway so no worries if double updating accidentally happens.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 19, 2015 5:59 pm 
Offline
Airman

Joined: Sat Mar 14, 2015 10:01 am
Posts: 46
I purchased 3D Lights, the download version asked for a path for FSX so I lead it through C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\FSX and everything appeared to be wunderbar. Then I downloaded the patch, it says it can't find a valid path C:\Users\Myname\AppData\Local\Temp\Temp1_swlights_utility_v1.2a.zip\swli...

I also get the Norton error, I can bypass Norton, but I need to get the patch to look to FSX:SE


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 27, 2016 12:02 am 
Offline
Airman

Joined: Tue Apr 12, 2016 12:32 pm
Posts: 16
Hello Scott,

I would like to download the 3D lights Redux update on my A2A C172 trainer, going through the setup wizard, it asks for the FSX path where to download?. which I am not sure where to specify, Can you help please.

Thanks,

Pilot582


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 17, 2016 1:16 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Wed Aug 17, 2016 12:57 am
Posts: 1
Greetings! I purchased and installed the A2A Shockwave 3D lights REDUX today and it looks great except for the Airport Beacon. The beacon beam of light is long and square. I downloaded the FIX utility 1.2a and it gets the following error:
"Windows Cannot Find"
C:\Users\Richard\AppData\Local\Temp\Temp1_swlights_utility_v1...\swlights_utility1.2a.EXE.
Make sure you typed the name correctly, and then try again.

The A2A shockwave Lights program purchased and installed was for FSX only. Is there another fix utility v 1.2a that I should be using? I downloaded the v1.2a utility from this A2A community. Do I need it? The Forum makes me believe that I should install it and update the Shockwave program I purchased.
Thanks
Restuve


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group