The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Mon Nov 20, 2017 10:10 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 12:28 pm 
Offline
Airman

Joined: Thu Apr 16, 2015 3:34 am
Posts: 16
Hello,

Making a Home cockpit, I don't have any Switch that can be used for the Defrost. Can I stop this function because I have my Windshield full of condensation and I don't want to zoom to the Defrost Switch each time...

Thank you


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 12:33 pm 
Online
Chief Master Sergeant
User avatar

Joined: Mon Sep 02, 2013 7:30 pm
Posts: 2782
Location: Typically hanging around N07, 12N, KLDJ, KCDW
Why not just keep it open? The position of the defroster is saved between sessions on my A2A aircraft.

Also consider opening a window or door pre engine start. It is realistic to get fogging if the cockpit is buttoned up with people inside.

Worst case, use the Shift-3 menu to opiate the defroster.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 4:45 pm 
Offline
Airman

Joined: Thu Apr 16, 2015 3:34 am
Posts: 16
Thank you for your answer. When I clic on "Shift 3" the Menu appear and desappear... Do you have any idea or solution ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 7:05 pm 
Offline
Chief Master Sergeant
User avatar

Joined: Fri Jun 06, 2014 1:06 pm
Posts: 5114
ludo1426 wrote:
Do you have any idea or solution ?
You could start by checking that the 2-D panel transparency hasn't been set to 100% accidentally. If you give us a bit more info on your host sim platform, it'll help with troubleshooting stuff like this.

Oracle427 wrote:
Worst case, use the Shift-3 menu to opiate the defroster.
Sounds like we're in for one groovy flight man! Or perhaps your auto-correct has been on the opiates again Oracle? I just hope you never turn it off. :lol: :mrgreen: :lol:

Nick


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 7:11 pm 
Offline
Airman

Joined: Thu Apr 16, 2015 3:34 am
Posts: 16
It was the 2-D Transparency... Thanks.

Here's the Sim I made :

Image

Image

Image

Image

For more Infos :
https://www.facebook.com/LeNezenLair1

http://lenezenlair.ma/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 7:15 pm 
Online
Chief Master Sergeant
User avatar

Joined: Mon Sep 02, 2013 7:30 pm
Posts: 2782
Location: Typically hanging around N07, 12N, KLDJ, KCDW
Gaaah, that's my alter-ego on the smartphone! :p

Glad to hear the problem was sorted and a very nice sim setup!


Last edited by Oracle427 on Tue Nov 14, 2017 7:28 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 7:19 pm 
Offline
Chief Master Sergeant
User avatar

Joined: Fri Jun 06, 2014 1:06 pm
Posts: 5114
Yeah, glad you're sorted Ludo.
ludo1426 wrote:
Here's the Sim I made :
Absolutely fantastic! :)

Oracle427 wrote:
Gaaah, that my alter-ego on the smartphone! :p
:mrgreen:

Nick


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 7:32 pm 
Online
Chief Master Sergeant
User avatar

Joined: Mon Sep 02, 2013 7:30 pm
Posts: 2782
Location: Typically hanging around N07, 12N, KLDJ, KCDW
The last post was definitely not typed on my smartphone. I should have proofread it before clicking Submit.

Not good considering that I write lots and lots of documentation for a living. :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 7:40 pm 
Offline
Chief Master Sergeant
User avatar

Joined: Fri Jun 06, 2014 1:06 pm
Posts: 5114
Oracle427 wrote:
The last post was definitely not typed on my smartphone. I should have proofread it before clicking Submit.
I don't think there's any shame in letting one's editorial standards slip just a bit for hastily-typed forum posts. I generally submit them then notice a mistake or two which I try to sneakily correct before anyone notices! :P

Nick


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 16, 2017 8:05 pm 
Offline
Chief Master Sergeant

Joined: Sun Mar 17, 2013 6:01 pm
Posts: 3049
Location: kCDW
That is an amazing simpit.

_________________
Andrew

ASUS P8Z77-V PRO, Intel i7 3770K, Nvidia GTX 680i, 16GB Corsair Vengeance 1866 RAM, Corsair H90i liquid cooler.

All Accusim Aircraft
Accu-Feel, 3d Lights Redux


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 16, 2017 11:26 pm 
Offline
Staff Sergeant

Joined: Tue Nov 20, 2012 1:07 pm
Posts: 301
Yeah that's awesome, nice home cockpit!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 17, 2017 4:21 am 
Offline
Airman

Joined: Thu Apr 16, 2015 3:34 am
Posts: 16
Thanks everyone... :-) I'm really happy when I read your comments.
More photos and videos soon... :wink:

You can also visit my Website : http://lenezenlair.ma/ or my Facebook Page : https://www.facebook.com/LeNezenLair1


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Nov 19, 2017 9:34 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 26137
Location: Lowestoft Suffolk UK
Nice cockpit! 8) 8)

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], taildraggin68, Yahoo [Bot] and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group