The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Tue Dec 12, 2017 1:34 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jan 29, 2016 5:15 pm 
Offline
Airman

Joined: Sat May 19, 2007 9:07 pm
Posts: 15
I upgraded today from 2.12 to 2.13 and noticed in the Options - More GPX page I always got the English text error.
So I got smart and stopped trying to go to that page, flew a good bomber intercept, couple of dogfights and two historic missions to completion or getting shot down.
So the sim worked but that one page did not.
I had copied my BDG from 2.12 which had particle density set to high and within my BDG changed it from 3 to 2.
Problem solved but I do notice the only options for density in 2.13 are Low and Medium.

Just FYI.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jan 30, 2016 12:59 am 
Offline
BDG
User avatar

Joined: Sat Nov 13, 2004 8:21 am
Posts: 5092
Location: wet coast, Canada
Ah. Very good sleuthing. Duly noted; we'll get that
fixed. Thanks. We had a rather small number of
testers for this patch, and all were BoB2 veterans who
knew to keep Particle Density medium or below, so
would never have encountered this.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 01, 2016 5:23 am 
Offline
Airman

Joined: Wed Oct 05, 2005 7:11 pm
Posts: 21
Wow, thanks for this - I just did a reinstall and ran into this problem.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 02, 2016 1:49 am 
Offline
BDG
User avatar

Joined: Sat Nov 13, 2004 8:21 am
Posts: 5092
Location: wet coast, Canada
We had been advising people for several years in
the patch release notes to keep the particle density
at medium or below to avoid crashes, but we finally
acquired the skills to edit the option screen to
eliminate the problem. I would not have thought there
were people out there still using a higher setting.

Well, it will be properly fixed on the next patch release...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 07, 2016 2:03 am 
Offline
Airman

Joined: Wed Oct 05, 2005 7:11 pm
Posts: 21
Yeah, I copied my settings from an old 2.12 version after my pc had a melt down and I had done a reinstall. Should have gone through the menus rather than copy BDG and other configuration files across.

Sent from my E5823 using Tapatalk


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group