The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Wed Jun 20, 2018 2:12 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Feb 23, 2018 10:53 am 
Offline
Airman

Joined: Wed Nov 14, 2007 11:19 pm
Posts: 41
I just got a new rig with a 4K monitor running at 3840x2160. Everything looks great, and I just installed P3D 4.2. The connie works fine and looks fantastic, but the menus (load, radios, etc.) are tiny in 4K and I can't read them. Is there anyway of my setting them larger? If anyone has a suggestion, I'd be very appreciative.

I did do a search here, but nothing comes up.

Lee


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 23, 2018 11:47 am 
Offline
A2A First Lieutenant
User avatar

Joined: Fri Jun 06, 2014 1:06 pm
Posts: 6171
Location: United Kingdom
Hello Lee,

It is possible to manually edit the "panel.cfg" file to make the 2-D menus bigger. There's a post here with a bit more info: viewtopic.php?f=121&t=45965&p=348252#p348158.

Thanks,
Nick


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 23, 2018 12:09 pm 
Offline
Airman

Joined: Wed Nov 14, 2007 11:19 pm
Posts: 41
Wow Nick, worked like charm, thanks!

Lee


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 23, 2018 12:32 pm 
Offline
A2A First Lieutenant
User avatar

Joined: Fri Jun 06, 2014 1:06 pm
Posts: 6171
Location: United Kingdom
You're welcome Lee. :wink:

Nick


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group