The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Sat Sep 22, 2018 12:50 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Lvar for rpm
PostPosted: Sun Mar 11, 2018 4:12 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Jan 02, 2018 4:54 pm
Posts: 4
Does anyone know the Lvar for R.P.M?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lvar for rpm
PostPosted: Sun Mar 11, 2018 5:52 pm 
Offline
A2A Master Mechanic
User avatar

Joined: Sat Aug 02, 2008 5:04 pm
Posts: 3229
Location: San Francisco
To read engine RPM use: L:Eng1_RPM, L:Eng2_RPM, etc

To set RPM use the switches: L:Propeller1SwitchRPM, L:Propeller2SwitchRPM, etc parameter is 0, 1 or 2
for RPM Down, Neutral, Up
or the 'master': L:PropellerMasterSwitchRPM

Paul

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lvar for rpm
PostPosted: Mon Mar 12, 2018 6:22 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Jan 02, 2018 4:54 pm
Posts: 4
Thank you Paul, that is most helpful.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group