The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Mon Nov 20, 2017 10:16 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Fri Nov 03, 2017 3:44 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Oct 31, 2017 7:17 pm
Posts: 9
Please, can someone help me ?
Does T-6 work in FSX steam edition ???
mine worked in FSX, now it has stopped.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Fri Nov 03, 2017 5:20 pm 
Offline
Chief Master Sergeant
User avatar

Joined: Mon Sep 02, 2013 7:30 pm
Posts: 2782
Location: Typically hanging around N07, 12N, KLDJ, KCDW
Yes it works in S/E. Need much more details on the problem to be of assistance.

If it has stopped, start it up again. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Fri Nov 03, 2017 6:09 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Oct 31, 2017 7:17 pm
Posts: 9
in FSX, did not stop. there it worked perfect
in S / E, nothing happens.
the keys switch on (example: battery - key switches on but nothing lights up)
GPU power up but nothing lights
hand prop, nothing happens.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Sat Nov 04, 2017 5:02 am 
Offline
Master Sergeant

Joined: Tue Mar 15, 2016 8:23 am
Posts: 1324
Hi.
Did you check the T-6 hangar for any issues like dead battery , engine problems exctra , and last time it was used did you put the oil drain can in place , as hyd lock could be cause of engine not turning by hand.
regards alan. 8)

_________________
Image
Image
Image
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Sat Nov 04, 2017 6:14 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Oct 31, 2017 7:17 pm
Posts: 9
it should not be battery or oil shim
because neither the ailerons, and elevators work, and that they are mechanical
in the hangar I did a complete review
should not work with Steam
I apply the GPU and the two green lights do not light up.
I will uninstall and install again, let's see what happens


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Sat Nov 04, 2017 8:12 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 26137
Location: Lowestoft Suffolk UK
Hello,

we do not recommend a reinstall as the issue you are experiencing seems to be sim platform specific. Can you give us more details about your setup, how you are loading into the T-6 etc etc. The more precise, exact details you can give us the better and quicker we can help you.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Sat Nov 04, 2017 8:22 am 
Offline
Chief Master Sergeant
User avatar

Joined: Mon Sep 02, 2013 7:30 pm
Posts: 2782
Location: Typically hanging around N07, 12N, KLDJ, KCDW
Another thing to consider is the control lock being installed. That would prevent the ailerons and elevator from operating.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Sat Nov 04, 2017 11:08 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Oct 31, 2017 7:17 pm
Posts: 9
this is how to load the T-6
and I think the settings are within the desired
came the files ??? I did not see


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Sat Nov 04, 2017 2:01 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 26137
Location: Lowestoft Suffolk UK
Hello,

can you let us know how you are loading the T-6 into the sim, for example are you using the main menu, a saved flight, have you set it up to be the default aircraft in your default flight etc etc. It will be hard to help with the little information you are providing.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Sun Nov 05, 2017 7:35 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Oct 31, 2017 7:17 pm
Posts: 9
start with a new flight.
a new city, etc.
I go straight to the hangar, fix the battery, and try the other items but nothing happens
I go back to the cockpit Shift + 3, nothing works, ailerons, flaps lights
Should not work on Steam edition, or it's license issue. because mine is for FSX

windows 10 64 bits
16 gb RAM processador i5 330 CPU 3.00 GHz


Last edited by klade on Sun Nov 05, 2017 8:18 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Sun Nov 05, 2017 8:13 am 
Offline
Chief Master Sergeant
User avatar

Joined: Mon Sep 02, 2013 7:30 pm
Posts: 2782
Location: Typically hanging around N07, 12N, KLDJ, KCDW
Is everything appearing as broken in the maintenance hangar?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Tue Nov 07, 2017 3:03 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Oct 31, 2017 7:17 pm
Posts: 9
yessss
I uninstalled from steam, and installed on FSX
everything worked ...
I tried it on steam because I was having trouble installing windows.
but I solved.
thank you anyway
And thanks for the attention.
this forum, really works


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: t-6 on FSX S/E
PostPosted: Wed Nov 08, 2017 6:17 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 26137
Location: Lowestoft Suffolk UK
Sounds like it could have been a simple simconnect issue

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group