The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Tue Apr 25, 2017 9:11 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Accu-sim update fail
PostPosted: Tue May 31, 2016 6:30 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 23956
Location: Lowestoft Suffolk UK
Ron Attwood wrote:
Cheers Scott. The root cause of the problem was that Windows Update wasn't working at all. Consequently it couldn't install .net 3.5. I doubt if you'll ever get that scenario again. It's one I wouldn't have missed for the world! :D


Good to hear thanks for confirmation on that one Ron.

cheers,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-sim update fail
PostPosted: Wed Jun 08, 2016 6:45 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Wed Jun 08, 2016 6:38 pm
Posts: 9
I just purchased the T-6, downloaded and installed into FSX............ I then ran the most recent updater, when it tried to update the T-6 a message was displayed "unable to install update file unable to locate file or file is corrupt". I uninstalled the T-6. downloaded it from the A2A account again, did a fresh install, ran the updater and received the same error message. All of my other A2A products have always updated without a hitch, this new purchase of the T-6 will not update to the latest version. I really like all of your products, except this issue. Thanks in advance for any assistance.

June 14, 2016 I am still unable to run the most recent updater, still says that the T-6 file is corrupted or missing.................


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-sim update fail
PostPosted: Sun Apr 16, 2017 1:25 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Wed Jun 08, 2016 6:38 pm
Posts: 9
I have tried all of the suggestions in an attempt to correct the updater issue to no avail. The updater still will not update any of my A2A aircraft.

Is there any way to manually install the updates?

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-sim update fail
PostPosted: Sun Apr 16, 2017 1:41 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 23956
Location: Lowestoft Suffolk UK
Hello,

did you remove the updater folder for the T-6?

location; FSX\A2A\T6\Update_fsx

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-sim update fail
PostPosted: Mon Apr 17, 2017 2:39 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Wed Jun 08, 2016 6:38 pm
Posts: 9
Yes, I did remove the update folder, uninstalled and reinstalled the aircraft, updater still will not work.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-sim update fail
PostPosted: Tue Apr 18, 2017 9:21 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 23956
Location: Lowestoft Suffolk UK
Did you download a fresh copy of the updater and extract it before running it?

Also where is your FSX located?

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-sim update fail
PostPosted: Tue Apr 18, 2017 11:19 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Wed Jun 08, 2016 6:38 pm
Posts: 9
Yes, I did all that has been suggested.

FSX is in the default location on the "C" drive.

I had not had any problems with the updater until the last two versions.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Accu-sim update fail
PostPosted: Tue Apr 18, 2017 12:23 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 23956
Location: Lowestoft Suffolk UK
Hello,

I noticed you piggy backed onto Ron's post that was resolved. Can you let us know more about your issue you are having and your system?

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group