The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Sat Sep 22, 2018 12:51 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: A2A & Flight 1
PostPosted: Sat Dec 23, 2017 6:44 am 
Offline
Airman

Joined: Thu Apr 16, 2015 3:34 am
Posts: 27
Hello,

I use Flight1Tech G1000 with my A2A Aircraft. Some parts doesn't work well together. (Example ; Fuel flow is bugging...).

Do you have any solutions ?

Thank you


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: A2A & Flight 1
PostPosted: Sun Dec 24, 2017 5:38 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28075
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

no solution from us as we use the custom programming for correct modelling of the simulation for many areas that are pretty basic, plain wrong or non existent out the box. For this to work the GPS would have to allow a mapping to the custom LVar

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group