The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Thu Nov 22, 2018 6:47 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Feb 21, 2017 3:54 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Feb 21, 2017 3:48 pm
Posts: 6
Hi Guys i need some help.

FSX Crashes everytime when loading up a flight with the Cessna 182 skylane, any ideas???

Thanks
Sam


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 23, 2017 10:27 am 
Offline
Master Sergeant
User avatar

Joined: Tue Jun 23, 2015 1:59 pm
Posts: 1203
Location: LBSF
Hi and welcome to the forums,

Could you please post the log from your windows "Event viewer", thus we should be able to see, what triggers the crash.
Does your FSX crash with other planes (FSX default or third party)?

Cheerz,
Will

_________________
Bonanza, Skylane, Skyhawk, Cherokee, Cub, Texan, Mustang, Spitfire, Flying Fortress


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 23, 2017 11:30 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28334
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

which version of FSX are you running and is it all updated?

Is your Accu-sim C182 all updated with the latest updater?

At which point exactly does the crash occur?

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 24, 2017 5:16 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Feb 21, 2017 3:48 pm
Posts: 6
Hi Guys,

it was a problem with Accu-Sim. Thanks for the help. :))


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Feb 25, 2017 3:37 am 
Offline
Master Sergeant
User avatar

Joined: Tue Jun 23, 2015 1:59 pm
Posts: 1203
Location: LBSF
Hi,

Glad, you've sorted your issue. Happy flying! :wink:

Cheerz,
Will

_________________
Bonanza, Skylane, Skyhawk, Cherokee, Cub, Texan, Mustang, Spitfire, Flying Fortress


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Feb 25, 2017 6:12 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28334
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

what was the issue?

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Feb 25, 2017 2:22 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Feb 21, 2017 3:48 pm
Posts: 6
Needed to update/reinstall Accu-Sim. Not sure why!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 26, 2017 8:04 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28334
Location: Beccles, Suffolk, UK
Okie dokie, reinstall will probably have installed the direct X9 latest too so I'd be betting that was the issue.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group