The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Tue Sep 25, 2018 7:02 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
PostPosted: Fri Oct 07, 2016 11:43 am 
Offline
Chief Master Sergeant
User avatar

Joined: Mon Sep 02, 2013 7:30 pm
Posts: 3315
Location: Typically hanging around N07, 12N, KLDJ, KCDW
Why would you reinstall if this is confirmed as normal behavior if zoomed in too far? You'd just be making more trouble for yourself if the sim otherwise functions ok.

Also best to post specific issues in your own topic instead of adding to the generic support FAQ topic.

_________________
Flight Simmer since 1983. Private Pilot
Paramus Flying Club http://www.flyingclub.org


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Dec 20, 2016 10:58 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Tue Dec 20, 2016 10:35 pm
Posts: 1
Dear A2A, first of all thanks for your awesome aircrafts! So far i own C172 and C182, what a great experience.
I have a questions about new and used state of the aircraft, i couldn't find it in other topics. If i select used state for exact C182 this setting will be applied to all A2A C182 planes, regardless the paint or tail number. Is it suppose to be like this? Or there is a way to choose the degree of "usedness" for each tail ? Thank you!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 21, 2016 8:27 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28083
Location: Beccles, Suffolk, UK
manwithbass wrote:
Dear A2A, first of all thanks for your awesome aircrafts! So far i own C172 and C182, what a great experience.
I have a questions about new and used state of the aircraft, i couldn't find it in other topics. If i select used state for exact C182 this setting will be applied to all A2A C182 planes, regardless the paint or tail number. Is it suppose to be like this? Or there is a way to choose the degree of "usedness" for each tail ? Thank you!


Hello the liveries don't affect the aircraft, they are just textures.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 26, 2018 6:53 am 
Offline
Airman
User avatar

Joined: Fri Sep 16, 2016 11:12 am
Posts: 42
Hello,

I purchased 182 for P3D in Nov 2016. Used it with F1GTN 750 without issue for 1.5 years, uninstalled everything, left it for many months and am now resuming my sim fun.

1) Do I need to down load my zip from the new website? I registered and of course I have no downloads but went to old sight and saw my order from 11/2016.

I downloaded it from the old site and seems to be ok, just checking BUT cannot find the CORE UPDATE download, Please advise. Thanks.

2) F1GTN 750 shows up in panel, but has black screen, yes, latest version installed including trainer. I went to p3d addon file, under A2A 182 to open F1config tool and select 750 thinking this would help BUT folder is empty?

i5 6600k
gtx 970
16 RAM
P3D v3

_________________
N108ES
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 26, 2018 7:20 am 
Online
A2A Captain
User avatar

Joined: Fri Jun 06, 2014 1:06 pm
Posts: 7101
Location: United Kingdom
Hello Jiva,

For Prepar3D v3, you should be fine for now with the installer you've already got. However, please make sure you download and run the Accu-Sim update which is available here after installing.

Once you're installed and updated, please use the "C182 Aircraft Configurator" (available from the Wndows Start Menu → A2A Simulations folder) to select the F1 GTN 750.

Thanks,
Nick


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group