The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Tue Dec 12, 2017 8:45 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 2:11 pm 
Offline
Airman

Joined: Thu Jun 08, 2017 10:03 am
Posts: 18
I have G1000 interface and put P3D so I only see the outside view. However when I do that there is no engine sound. It has to be in V. Cockpit view to hear it. how can I get around this


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 3:16 pm 
Offline
Airman

Joined: Wed Feb 01, 2017 5:05 pm
Posts: 36
Look at this:
https://a2asimulations.com/forum/viewtopic.php?f=108&t=40389


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 15, 2017 4:40 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 26274
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

you will need to see the sim pit builders thread to help customise your setup and also programme your G1000 so it will read the correct values.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
My twitter for my own twitter and random A2A insights
My Twitch for my own twitch live streaming


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group