The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Wed Oct 17, 2018 12:25 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jun 18, 2017 9:47 pm 
Offline
Airman

Joined: Sun Jun 18, 2017 7:39 pm
Posts: 23
Hi

after installing updates i've observed sound issue while switching from onboard cockpit view to external chase view
i don't know why but i still ear the onboard engine sound superimposed with the external engine sound

checked that this behavior occurs with PA-28, C182ST, PA-24 (update downloaded from SimMarket) and T6 Texan (downloaded from A2A)

Best Regards
Gilles

_________________
Accusim Aircrafts
C182 Skylane / PA-28 Cherokee 180 / PA-24 Comanche 250 / T-6 Texan

Simu
P3D V4.1 / X-Plane 11 / FSW with Accusim


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 24, 2017 5:58 pm 
Offline
Airman

Joined: Sun Jun 18, 2017 7:39 pm
Posts: 23
Hi

I've tried to uninstall/clean registry/reinstall
i still have the inside cockpit engine sound when i'm outside each of the four aircrafts

Best Regards

_________________
Accusim Aircrafts
C182 Skylane / PA-28 Cherokee 180 / PA-24 Comanche 250 / T-6 Texan

Simu
P3D V4.1 / X-Plane 11 / FSW with Accusim


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 24, 2017 6:01 pm 
Offline
Airman

Joined: Sun Jun 18, 2017 7:39 pm
Posts: 23
Hi

i also discover that i have issues with external lights not shown

does anyone else have the same issues (sound and lights) ?

Best Regards
Gilles

_________________
Accusim Aircrafts
C182 Skylane / PA-28 Cherokee 180 / PA-24 Comanche 250 / T-6 Texan

Simu
P3D V4.1 / X-Plane 11 / FSW with Accusim


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 24, 2017 6:18 pm 
Offline
Airman

Joined: Sun Jun 18, 2017 7:39 pm
Posts: 23
Hi

i've just found that i recover standard situation when closing windowed second view on another monitor (sound and lights, apart beacon light) for Skylane
external lights don't seem to work on Comanche
on Cherokee the beacon isn't working

Is there a workaround for this situation ?
Is this a P3DV4 issue ?

Best Regards
Gilles

_________________
Accusim Aircrafts
C182 Skylane / PA-28 Cherokee 180 / PA-24 Comanche 250 / T-6 Texan

Simu
P3D V4.1 / X-Plane 11 / FSW with Accusim


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jun 25, 2017 6:15 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28196
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello,

it might be best to wait for the next P3Dv4 patch for your window issue. As for the lights they should be working but we do have an update to put out for a couple of beacon lights.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jun 25, 2017 8:11 am 
Offline
Airman

Joined: Sun Jun 18, 2017 7:39 pm
Posts: 23
Lewis - A2A wrote:
Hello,

it might be best to wait for the next P3Dv4 patch for your window issue. As for the lights they should be working but we do have an update to put out for a couple of beacon lights.

thanks,
Lewis


Thanks Lewis for your answer

I will follow your advices and wait until solved
Still enjoying flying with these amazing and realistic aircrafts

Best Regards

_________________
Accusim Aircrafts
C182 Skylane / PA-28 Cherokee 180 / PA-24 Comanche 250 / T-6 Texan

Simu
P3D V4.1 / X-Plane 11 / FSW with Accusim


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 08, 2017 3:42 pm 
Offline
Airman

Joined: Sun Jun 18, 2017 7:39 pm
Posts: 23
All is fixed apart Beacon Light, on my own, after P3DV4 Hotfix #1 applied

Best Regards

_________________
Accusim Aircrafts
C182 Skylane / PA-28 Cherokee 180 / PA-24 Comanche 250 / T-6 Texan

Simu
P3D V4.1 / X-Plane 11 / FSW with Accusim


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 08, 2017 3:59 pm 
Offline
Airman

Joined: Sun Jun 18, 2017 7:39 pm
Posts: 23
New Issue found (on my own)

Skylane C182T Autopilot is displaying stranges values (unreadables) so you can't set anything

Best Regards

_________________
Accusim Aircrafts
C182 Skylane / PA-28 Cherokee 180 / PA-24 Comanche 250 / T-6 Texan

Simu
P3D V4.1 / X-Plane 11 / FSW with Accusim


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 08, 2017 4:11 pm 
Offline
Technical Sergeant
User avatar

Joined: Sun Nov 30, 2014 12:27 pm
Posts: 964
My problems with the Connie in P3Dv4 went away when I ran the program in Administrator Mode. Just sayin'.

Seeya
ATB

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 08, 2017 4:22 pm 
Offline
Airman

Joined: Sun Jun 18, 2017 7:39 pm
Posts: 23
Paughco wrote:
My problems with the Connie in P3Dv4 went away when I ran the program in Administrator Mode. Just sayin'.

Seeya
ATB


Thanks Paughco,
i agree, i always start P3DV3 V4 and FSX in admin context
still the issues with that

Best Regards

_________________
Accusim Aircrafts
C182 Skylane / PA-28 Cherokee 180 / PA-24 Comanche 250 / T-6 Texan

Simu
P3D V4.1 / X-Plane 11 / FSW with Accusim


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 08, 2017 4:35 pm 
Offline
Airman

Joined: Sun Jun 18, 2017 7:39 pm
Posts: 23
sima2apilot wrote:
New Issue found (on my own)

Skylane C182T Autopilot is displaying stranges values (unreadables) so you can't set anything

Best Regards


When moving to another airport with Navigation/Go to airport, the display was recovered,
but, i don't know if this is normal, i can only change altitude value and then no button have action
AP ALT HDG NAV (even with a flight plan set) wouldn't go on

Best Regards

_________________
Accusim Aircrafts
C182 Skylane / PA-28 Cherokee 180 / PA-24 Comanche 250 / T-6 Texan

Simu
P3D V4.1 / X-Plane 11 / FSW with Accusim


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 08, 2017 4:39 pm 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28196
Location: Beccles, Suffolk, UK
Hello the beacon issue we are aware of and will be fixed in an update. For any other issues please can I ask you post in the relevant tech support forum the new issue so we can better help you.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Oct 07, 2017 4:50 pm 
Offline
Airman

Joined: Sun Jun 18, 2017 7:39 pm
Posts: 23
Thanks Lewis, i've re post and the issue is solved here :
viewtopic.php?f=120&t=60325

Best Regards
Gilles

_________________
Accusim Aircrafts
C182 Skylane / PA-28 Cherokee 180 / PA-24 Comanche 250 / T-6 Texan

Simu
P3D V4.1 / X-Plane 11 / FSW with Accusim


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 08, 2017 4:12 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 28196
Location: Beccles, Suffolk, UK
Good stuff and thanks for the extra comments btw. I think you will like how things are going moving forward.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group