The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Thu Jul 19, 2018 8:08 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Apr 05, 2018 5:59 am 
Offline
Airman Basic

Joined: Sat Nov 15, 2014 1:59 pm
Posts: 5
I just updated my Cherokee 180 (someone did an excellent A2A paint simulation of my plane, N9476J) to include dual Garmin G5's and think it would be great if a similar configuration could be available as part of the A2A simulation. I've already downloaded the G5 simulator someone did and added it as another window, but integrated in the panel would be best.

If you want to see a video of my upgraded panel installation, you can see it here: https://www.youtube.com/watch?v=So35bPI42vg

Thanks for the great simulation, I use is to maintain my IFR competency.

Tom


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 05, 2018 1:36 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Thu Apr 05, 2018 1:33 pm
Posts: 4
Please delete

Martin


Last edited by mas618 on Fri Apr 06, 2018 8:18 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 05, 2018 1:59 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Thu Apr 05, 2018 1:33 pm
Posts: 4
tanery wrote:
I just updated my Cherokee 180 (someone did an excellent A2A paint simulation of my plane, N9476J) to include dual Garmin G5's and think it would be great if a similar configuration could be available as part of the A2A simulation. I've already downloaded the G5 simulator someone did and added it as another window, but integrated in the panel would be best.

If you want to see a video of my upgraded panel installation, you can see it here: https://www.youtube.com/watch?v=So35bPI42vg

Thanks for the great simulation, I use is to maintain my IFR competency.

Tom


Tom - I second that 100%. We've recently started installing G5 in the Piper Cadets where I fly.

Where did you find a G5 gauge - is that working in p3d v3?

Thank you!

Martin


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 06, 2018 8:15 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 27727
Location: Beccles, Suffolk, UK
Sorry Tom, no plans for this at the moment. With so many options we have to just go with what we have as it'd be impossible to model all of them and the endless combinations for a single product.

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 06, 2018 3:23 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Sat Nov 15, 2014 1:59 pm
Posts: 5
The G5 simulator I found is here: http://www.fs2000.org/2016/12/05/fsxfs2 ... hsi-modes/

It’s pretty good and integrates well with the 172 panels and is easy to add as a separate window in the A2A PA28 simulator, just not into the 3d panel. Even couples with the autopilot (like my real STec 30 integration)p, except it locks onto the heading).

Let me know how you make out.

tom


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 06, 2018 3:25 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Sat Nov 15, 2014 1:59 pm
Posts: 5
I understand Lewis, just thought it was worth asking. Thanks for a great product.

tom


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 06, 2018 4:16 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Thu Apr 05, 2018 1:33 pm
Posts: 4
tanery wrote:
The G5 simulator I found is here: http://www.fs2000.org/2016/12/05/fsxfs2 ... hsi-modes/

It’s pretty good and integrates well with the 172 panels and is easy to add as a separate window in the A2A PA28 simulator, just not into the 3d panel. Even couples with the autopilot (like my real STec 30 integration)p, except it locks onto the heading).

Let me know how you make out.

tom


Excellent Tom - thank you very much, i'll give it a go with the panel.cfg - first time for me messing with that one - always learning!

Regards

Martin


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 10, 2018 12:33 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Thu Apr 05, 2018 1:33 pm
Posts: 4
tanery wrote:
I just updated my Cherokee 180 (someone did an excellent A2A paint simulation of my plane, N9476J) to include dual Garmin G5's and think it would be great if a similar configuration could be available as part of the A2A simulation. I've already downloaded the G5 simulator someone did and added it as another window, but integrated in the panel would be best.

If you want to see a video of my upgraded panel installation, you can see it here: https://www.youtube.com/watch?v=So35bPI42vg

Thanks for the great simulation, I use is to maintain my IFR competency.

Tom


Hey Tom!

Got the G5 up and running - nice to familiarize with the setup...
1) Have you had any luck upping the refrsh rate on the gauge - it really lags in my setup...?
2) I was unable to set the CRS via the HSI - it seems to be slaved to the CRS on the "old" NAV1 instrument. Also my F1 GNS650 is unable to drive the CRS on the HSI in GPS mode, seems to only drive the "old" NAV1...?

Anyways, thanks your help!

Martin


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group