The A2A Simulations Community
http://a2asimulations.com/forum/

CTD after loading 100%
http://a2asimulations.com/forum/viewtopic.php?f=108&t=63106
Page 3 of 3

Author:  Lewis - A2A [ Fri Feb 23, 2018 5:06 am ]
Post subject:  Re: CTD after loading 100%

Try a reinstall of P3D itself, and install to a new location, I remembered way back having ntdll issue when installing fsx steam edition, that seemed to tie in with installing in a certain area on my HDD and sure enough later on that HDD was revealed to have bad sectors.

thanks,
Lewis

Author:  1W4P [ Sat Feb 24, 2018 9:38 am ]
Post subject:  Re: CTD after loading 100%

Lewis,

problem's solved! I must admit it was my own dumbness. Seems like, it was the NOT installed mainboard-driver. Have done a few flights now and there weren't any errors recently. Never thought, this could be the issue, cause everything else worked out just fine.
Special Thanks to you Lewis and last but not least Nick!
Next to come will be the 182.

Regards,
Steffen

Author:  Nick - A2A [ Sat Feb 24, 2018 9:45 am ]
Post subject:  Re: CTD after loading 100%

That's great to hear Steffen - thanks for the update. :) One little tip: after a OS reinstallation if you open the Windows Device Manager, it should show you any hardware which doesn't have drivers installed.

Nick

Author:  1W4P [ Sat Feb 24, 2018 9:51 am ]
Post subject:  Re: CTD after loading 100%

Thanks Nick, I'll consider that next time.

Page 3 of 3 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/