The A2A Simulations Community

"Come share your passion for flight"
It is currently Thu May 24, 2018 11:04 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: I can't install Albatros
PostPosted: Sat Dec 05, 2015 6:00 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Sat Dec 05, 2015 5:55 pm
Posts: 2
Albatros DIII oef.EXE doesn't start. I have Win10. Help! :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 07, 2015 5:40 pm 
Offline
Airman Basic

Joined: Sat Dec 05, 2015 5:55 pm
Posts: 2
Ok. The problem was my antivirus programme. I've just installed Albatros. Everything works fine :D - It's fantastic!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Dec 08, 2015 6:56 am 
Offline
A2A Lieutenant Colonel
User avatar

Joined: Sat Nov 06, 2004 11:22 pm
Posts: 27412
Location: Beccles, Suffolk, UK
Good to hear, happy flying!

thanks,
Lewis

_________________
A2A Facebook for news live to your social media newsfeed
A2A Youtube because a video can say a thousand screenshots,..
A2A Simulations Twitter for news live to your social media newsfeed
A2A Simulations Community Discord for voice/text chat


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group